miercuri, 22 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Decembrie 2019

Trebuie citit

Berbec 

Trăiţi o fericire aproape ireală şi cuceriţi pe bandă rulantă. Vă plac mult aventurile şi vă dedicaţi lor fără luciditate.

Aveţi des tendinţa de a vă crede buricul pământului şi că puteţi rezista la orice. De aceea aveţi şi mulţi duşmani, invidioşi şi duri, care plănuiesc să vă mai taie din orgoliul nemăsurat.

Taur

Treceţi printr-o perioadă privilegiată, dar în viaţa conjugală veţi suferi unele certuri şi va trebui să faceţi dovadă de multă toleranţă şi înţelegere pentru a gestiona situaţia.

La serviciu fiţi vigilent şi nu subestimaţi capacităţile concurenţilor dvs. sau ale adversarilor. Vor şti să profite de cea mai mică greşeală a dvs. pentru a vă discredita.

Gemeni 

În cuplu, relaţii tensionate, conflictuale, multe reproşuri. Niciunul dintre voi nu vrea să cedeze. Dar crizele se vor calma într-un târziu.

Lipsa banilor riscă să altereze foarte tare armonia din cuplul dvs. Iar la serviciu, sunteţi puţin cam dezorientat de turnura pe care au luat-o lucrurile.

Rac

Viaţa dvs. conjugală va fi animată. Disputele riscă să se multiplice. Luptaţi mult pentru reconciliere. Aveţi multe de dăruit şi sunteţi un bun ascultător.

Atenţie la o alergie. Nu vă lamentaţi datorită insucceselor profesionale. Este vreme schimbătoare şi va trebui să fiţi pe fază. Dar aveţi multe eşecuri.

Leu 

Petreceţi adevărate momente de încântare în compania partenerului. Vă bucuraţi de înţelegerea şi de fantezia sa. Dar plănuiţi, în secret, o mică aventură sau o schimbare esenţială, nu ştiţi exact.

Situaţia dvs. materială se ameliorează progresiv. Evitaţi orice surmenaj şi faceţi economii. Pe plan profesional va avea loc o revenire spectaculoasă, posibil o avansare.

Fecioară 

Climatul conjugal este afectat de certuri dese, de reproşuri fără rost, care înveninează prea mult atmosfera. Plănuiţi deci o evadare în braţele altei persoane, mai tolerantă şi drăgăstoasă.

Zori de bun augur însă pe plan profesional. Şeful vă apreciază constant eforturile şi vă dă noi responsabilităţi. Profitaţi de dezvoltarea afacerilor şi împliniţi-vă ambiţiile.

Balanţă 

În aceste zile, complicitatea este la mare preţ. Nu vă hazardaţi însă în decizii cu caracter final. Mai bine este de a testa reacţiile partenerului. Puneţi-l chiar la încercare!

Prea ocupat la serviciu, extrem de motivat de unele succese. Banii vă animă imaginaţia şi propuneţi noi proiecte, viabile.

Scorpion 

Daţi dovadă de mai multă înţelegere cu partenerul, ceea ce va da un suflu nou relaţiei voastre. Nu mai criticaţi în exces ci acceptaţi şi părerea sa. De ce nu ar avea dreptate?

Muncă intensă la serviciu, noi perspective şi creşteri financiare semnificative. Fiţi pe fază la cerinţele pieţei şi dezvoltaţi afacerea.

Săgetător 

Ar fi bine să preluaţi destinul conjugal în mâinile dvs. Nu vă lăsaţi influenţat prea tare de circumstanţe sau de presiunile exterioare. Un conflict cu un membru al familiei, pe care însă îl veţi gestiona foarte bine.

Nu impuneţi nimic strict partenerului, ci mizaţi pe înţelegerea comună, ca şi la muncă, unde beneficiaţi de aprecierea anturajului. Dar eforturile dvs. nu sunt pe placul tuturor şi un duşman începe să-şi arate colţii.

2019 horoscop bleu
2019 horoscop bleu

Capricorn 

Nimic nu vi se pare mai important ca armonia în viaţa dvs. conjugală. Iar pentru asta, sunteţi capabil de orice. Sunteţi destul de sentimental şi senzual, imprevizibil în amor şi plin de fantezie.

Faceţi dovadă, în special acum, de dinamism şi ambiţie. Nimic nu vi se pare imposibil şi riscaţi pentru a susţine un coleg despre care credeţi că a fost nedreptăţit.

Vărsător 

Solitudinea vă apasă. Nu apreciaţi unele acuze care vi se aduc. Fiţi mai dulce cu partenerul şi nu-i mai căutaţi nod în papură din orice.

Fiţi mai atent cu sănătatea dvs., în special că vi s-au oferit noi sarcini de către şef. Schimbările foarte favorabile pentru ascensiunea dvs. profesională.

Peşti 

Vă îndepărtaţi constant de realitate şi riscaţi să provocaţi certuri inutile cu partenerul. Calmaţi-vă şi concentraţi-vă pe relaţie. Dragostea va trebui să fie sinonimă cu magia, cu minunăţia.

La serviciu vreţi să controlaţi tptul şi nu reuşiţi. Aveţi nevoie de aliaţi puternici. Dar pe care nu-i găsiţi, din diferite motive. Nu disperaţi, totuşi. Există o lumină, undeva, şi pentru dvs.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mai multe articole ca acesta