duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii August

Trebuie citit

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Dragostea dvs. pentru o persoană înfloreşte. Cuplul dvs. ar putea să renască pe baze noi. Eforturile dvs. de seducător vor putea să dea roade. Dacă sunteţi celibatar, veţi avea o întâlnire decisivă.

Nu staţi grozav cu banii şi cureaua se cam strânge la serviciu. Apar noi negri şi nu vă prea convine. Criza majoră se resimte grav. Dar trebuie să vă adaptaţi noii situaţii şi să daţi dovadă de multă precauţie.

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Este o perioadă destul de calmă din punct de vedere amoros. Partenerul vă iubeşte şi vă oferă toată atenţia. Profitaţi de rolul de îndrăgostit. La serviciu, nori tulburi. Nu forţaţi nota şi fiţi atent la tot ceea ce faceţi. Nu riscaţi să aveţi dezacorduri cu şefii, mai ales. În schimb, în căminul dvs. vor apărea schimbări foarte agreabile.

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Vă place să seduceţi, adoraţi complicitatea şi vă înţelegeţi din ce în ce mai bine cu partenerul. Viaţa dvs. amoroasă se îmbogăţeşte şi chiar riscă să vă transforme. Veţi avea o anume şansă de câştiguri financiare şi ar fi bine să nu o rataţi. La serviciu, veţi primi noi sarcini. Prudenţa rămâne litera de bază. Nu vă hazardaţi în proiecte pe termen lung, nerealiste.

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Iubirea vă macină şi veţi face ravagii. Veţi cunoaşte o persoană de sex opus care vă va impresiona profund şi asta riscă să vă destabilizeze cuplul. Aveţi mare nevoie de bani şi nu ştiţi de unde să-i luaţi. Creditele vă supun unei presiuni uriaşe. Traversaţi o perioadă confuză şi grea, pe toate planurile. În familie, nori tulburi.

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Stabiliţi proiecte serioase pentru cuplu şi priorităţile. Influenţele astrale vă conduc spre a lua o decizie importantă în viaţa amoroasă. Iar partenerul pare să vă împărtăşească aceste idealuri.

Aveţi o bună rezistenţă nervoasă, tonus şi capacitate de recuperare remarcabile. Profesional, jucaţi pe cartea originalităţii şi creativităţii. Lăsaţi de-o parte îndoielile şi temerile şi nu ezitaţi de a începe un proiect important.

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Vă atrage foarte tare fructul oprit şi pentru acesta, vreţi să sacrificaţi totul, poate chiar şi căsnicia. Dar nu vă hazardaţi pentru simple himere? Mai gândiţi-vă puţin. La serviciu, şeful este din ce în ce mai nemulţumit de caracterul dvs. şi în special de randament. Primiţi cu răceală criticile care vi se aduc şi vă gândiţi de a pleca. Atenţie însă, sunteţi cam imprudent.

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Aveţi şansă: viaţa dvs. amoroasă va continua şi veţi beneficia de protecţii astrale foarte solide. Climatul este foarte favorabil pentru a începe o nouă idilă, secretă. Partenerul de viaţă vă face multe reproşuri, unele perfect justificate. Ar fi cazul să reflectaţi intens la ele, ca şi la cele ale anturajului dvs. Ceva scârţâie… Riscaţi să comiteţi gafe în cascadă.

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Venus, zeiţa iubirii, devine aliatul dvs. şi vă va influenţa persoana de care v-aţi amorezat peste măsură. Cu sănătatea nu staţi însă foarte bine şi ar fi momentul să nu o neglijaţi.

Şeful dvs. este mulţumit de randamentul dvs. şi vă oferă noi oportunităţi. Ezitaţi. Sarcinile vă cam copleşesc şi sănătatea vă deprimă.

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

O aventură vă antrenează într-o capcană cu riscuri majore. Nu vă hazardaţi şi nu riscaţi inutil. Dar sentimentele care vă animă acum vă tulbură mult inima. Fiţi calm şi calculat.

Atenţie la cheltuielile neprevăzute. Veţi fi tentat să vă pierdeţi puţin capul. La serviciu, mari mişcări de trupe. Sunteţi prea impulsiv, ceea ce nu este bine actual.

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Veţi fi probabil atras de o persoană de sex opus care vă mişcă profund. Pentru ea, sunteţi în stare să faceţi însă un pas important, neaşteptat. Veţi cunoaşte câteva certuri conjugale.

Fiţi foarte prudent în ceea ce priveşte domeniul financiar. Mijloacele dvs. intelectuale vor fi la mare preţ în această perioadă dificilă pentru toată lumea. Nu vă gândiţi la călătorii cu destinaţie prea lungă.

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Astrele şi în special Venus vă vor influenţa total domeniul amoros. Daţi dovadă de stabilitate, de angajament şi de fidelitate. Partenerul este în extaz. Vi se arată noi oportunităţi financiare şi poate schimbarea locului de muncă. Reflectaţi la oferte şi nu vă grăbiţi. În familie, echilibrul vă conduce spre a rezolva unele probleme.

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

După o fază de acalmie, dintr-o dată izbucniţi şi nu mai aveţi parcă răbdare. Cereţi prea mult de la partener, ceea ce produce conflicte. Ar fi indicat să vă calmaţi cât de cât şi să fiţi extrem de precaut, în special la serviciu, unde se vor preconiza mişcări de anvergură, care însă vă vor include neapărat.

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta