miercuri, 21 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

A fotografiat o fantomă la castelul Rhuddlan din Ţara Galilor

Trebuie citit

Un tată, se afla în compania copiilor săi în vacanță în Țara Galilor. Împreună, au vizitat un castel celebru unde, spre surprinderea lor, au fotografiat o fantomă foarte ciudată.

 

gravura, sursa Wikipedia
gravura, sursa Wikipedia

 

David Lonsdale, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a vizitat în trecut castelul Rhuddlan, din comitatul Denbighshire, aflat în nordul țării. Castelul a fost construit în 1227 de către Eduard I, regele Angliei, după terminarea Primului război galez. Este vorba despre un castel concentric, aflat în apropiere de alt castel, cel din Twthill.
David se afla alături de fiicele sale, Sarah si Fiona, pe atunci în vârstă de 10 și, respectiv, 6 ani.
Recent, acest fost șofer de stivuitor, acum pensionar, răsfoind niște fotografii vechi, a văzut ceea ce crede că era o fantomă înspăimântătoare, care stătea parcă sfidătoare şi nepăsătoare într-un alcov al castelului.
David Lonsdale consideră că această imagine arată o siluetă întunecată uitându-se în jurul castelului. Avea ochi negri și mâinile se poziționează ca și cum ar indica un arc în direcția lor.

 

foto de Julie Anne Workman, Wikipedia
foto de Julie Anne Workman, Wikipedia

 
David Lonsdale, care locuiește în Brighouse (în West Yorkshire) a oferit un interviu pentru Express, din care am spicuit:

“Am vrut doar să mă uit la nişte fotografii vechi. Am înregistrat atunci această fotografie pe telefonul meu pentru a o trimite la fetele mele. ”
“Dar când m-am uitat în partea de sus a imaginii, am observat o siluetă care părea să scruteze în spatele zidului. ”
“Am arătat-o prietenilor și familiei și toți au spus” Oh, Doamne “. Cu toţii au văzut-o de asemenea. ”
“Îmi amintesc că eram la castel. Aveam obiceiul de a merge de multe ori acolo, deoarece mama si tata locuiau chiar alături. ”
“Nu s-a întâmplat nimic neobișnuit în ziua aceea. Am vrut doar să fac o poză cu fiicele mele cu râul și castelul în fundal. ”
“Nu știu dacă există un spirit sau o fantomă, dar pare să poarte un arc. ”
“Am găsit asta un pic ciudat. Nu am mai văzut așa ceva înainte. “fantoma Tara galilor
“Nu m-am interes niciodată prea mult de fantome sau de ceva de genul acesta, dar am avut întotdeauna un interes pentru istorie. ”
“Vă puteți imagina tot felul de lucruri. Am publicat-o pentru ca oamenii să poată comenta și să văd ce cred. ”
“Nu-mi vine să cred că lumea spiritelor nu există, dar eu nu am văzut niciodată vreo dovadă desprea ea. N-am mai văzut înainte poze care să mă fi convins că există ceva într-un fel sau altul. ”
“Am împărtășit această imagine pe rețelele sociale și de peste tot oamenii au făcut comentarii și mulți au văzut silueta despre care vorbesc. ”
“Probabil am luat imaginea cu un Kodak vechi. Aparatele digitale nu existau la momentul respectiv. “

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri recente din Europa pentru vrăjitoarea Florica

Multe felicitari, vrăjitoare Florica! Faci într-adevăr un lucru extrem de benefic pentru persoanele care sunt dominate de emoţii! Fiind o persoană anxioasă de fel, am reuşit, de-a lugul timpului

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulțumiri foarte noi primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din America și Târgu Jiu

Mulţumesc mult doamnă ghicitoare Hara pentru că mi-aţi adus iubita înapoi după o tristețe de 3 ani. Sunteți minunată,...

Adevărata tămăduitoare și binefăcătoare Diana preferata maestrului Ion Țugui

Vine luna Martie, care este foarte benefică pentru curățare! Acum se fac cele mai puternice și eficiente ritualuri de...

Mai multe articole ca acesta