duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Cântăreaţa Ariana Grande a fost urmărită de demoni

Trebuie citit

Ariana Grande, de origine italiană, pe jumătate siciliană, pe jumătate abruzzesă, este o actriță și cântăreață americană, o compozitoare tânără de 22 de ani. S-a născut la 22 iunie 1993 la Boca Raton, Florida, SUA. Este cunoscută în general pentru rolul Cat Valentine din sitcom-ul Victorious.
În 2013, ea a trăit o experiență ciudată care i-a provocat teamă. Artista a declarat că a fost atacată de entități demonice. Iată ce mărturiseşte:

 

Foto Joella Mariano, Wikipedia
Foto Joella Mariano, Wikipedia

 

“Am avut o experiență cu o fantomă / demon. Eram în Kansas City în urmă cu doar câteva săptămâni și ne-am dus la acest castel bântuit. Eram atât de entuziasmaţi! Noaptea următoare, am dorit să merg la cimitirul Stull, care este cunoscut ca fiind unul dintre cele șapte porți ale iadului pe pământ.
M-am simțeam bolnavă, ca și cum exista un sentiment copleșitor de negativitate asupra întreagii maşini şi am simţit pucioasa, care este semnul prezenței unui demon. Exista o muscă în mașină, care este dovada prezenţei unui demon. M-am gândit, “Este atât de înfricoșător, să mergem.” Înainte de a pleca, am lăsat în jos fereastra și am spus: “Ne cerem scuze. Nu am vrut să-ţi perturbăm liniștea. Apoi am făcut o fotografie și pe ea existau trei fețe ultra distincte. Sunt fețe de demoni așa cum sunt ele reprezentate în manuale şcolare.
M-am dus la culcare. Era în urmă cu aproximativ două săptămâni. Am închis telefonul meu și când am închis ochii, am auzit acel uruit foarte tare în capul meu. Când am deschis ochii, s-a oprit imediat, dar când am închis ochii, aceste şoapte au început din nou. De fiecare dată când am închis ochii, am început să văd aceste imagini tulburătoare, cum ar fi forme de culoare roșie. Pe partea din stânga a patului meu, era o formă neagră imensă. ”

Complet îngrozită, Ariana a primit un mesaj de tip text de pe un număr necunoscut care o sfătuia să se relaxeze pentru a speria demonul. Exact asta a făcut. Se ştie că aceşti monştri invizibili sunt cunoscuţi că se hrănesc cu frica manifestată de victimele sale. Când s-a trezit, câteva ore mai târziu, demonul dispăruse.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta