duminică, 21 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Fantomele din metroul londonez

Trebuie citit

Mărturii recente povestesc despre nişte întâlniri bizare cu copii cu ochi negri care au avut loc la Londra.
Un bărbat, soția și copiii săi așteptau într-o o stație de la metroul londonez când au auzit deodată un râs ciudat venind din tunel. Iată ce a spus martorul:
“Spre surprinderea noastră, un copil care nu măsura mai mult de un metru în înălțime, a apărut de nicăieri mai jos pe calea de rulare în fața noastră.”

fantoma metrou
Martorii erau extrem de uimiţi când au observat că „ochii lui nu aveau nicio culoare.”
Anchetatorul care s-a ocupat de caz a declarat: “Am primit nouă rapoarte diferite în ultimii doi ani, iar toate dovezile păreau să fie credibile. În cadrul interviurilor majoritatea poveștilor lor au fost foarte asemănătoare.”
O legendă urbană spune ca aceşti copii misterioşi care apar de nicăieri sunt de fapt fantomele a trei copii uciși în anii ’60 de către un mecanic auto, pe nume Raymond Leslie Morris.
Pedofilul s-a născut în 1929 în Walsall, Staffordshire şi se zice că avea un IQ de 120!
În 1951, el s-a căsătorit cu o vecină care era cu doi ani mai mare decât el. Raymond a fost caracterizat ca manifestând o violenţă sexuală ieşită din comun.
În decembrie 1968, a fost arestat pentru uciderea a trei fetiţe între 1964-1967. Raymond Leslie Morris a murit la 11 martie 2014, la vârsta de 84 de ani, după ce şi-a petrecut 45 de ani din viaţă în puşcărie.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până...

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Mercedeza

Doamna  vrăjitoare Mercedeza pentru mine este ca un înger păzitor, credeţi-mă. Înainte să apelez la dânsa orice încercam să fac mi se întorcea totul pe dos în toate privinţele, eram lipsită de orice speranţă

Mai multe articole ca acesta