sâmbătă, 18 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Fantoma fostului soţ o bântuie pe cântăreaţa Cher

Trebuie citit

Cântăreaţa Cherilyn Sarkisian La Pierre, alias Cher, s-a născut la 20 mai 1946 la El Centro, în California, SUA. Are origini armeniene prin tatăl său, cherokee, franceze şi irlandeze prin mama sa, Georia Holt, un manechin şi artistă.
Cher şi-a început cariera muzicală în plină mişcare hippie în sânul duetului Sonny and Cher pe care l-a format cu soţul său, Sonny Bono. Foarte talentată, a trecut de la folk la disco, apoi de la pop la dance cu dezinvoltură.
În 1960, Cher a avut o relaţie de-o noapte cu actorul Warren Beatty. Doi ani mai târziu l-a întâlnit pe Sonny, cu care s-a căsătorit în 1969 la Las Vegas.

Cher
Cher Sursă foto: Wikipedia

Al doilea soţ al cântăreţei americane a fost faimosul muzician Gregg Allman de la Allman Brothers Band, o trupă de rock-blues formidabilă! S-au căsătorit în 1975 şi au divorţat doi ani mai târziu.
Cher a avut relaţii amoroase cu numeroase vedete internaţionale, cum ar fi: Gene Simmons, Richie Sambora, Val Kilmer, Tom Cruise, Eric Clatopn şi a refuzat avansurile unor staruri precum Elvis Presley sau Marlon Brando!
Ea a declarat: „Prefer fantomele unor anumite persoane.” Cântăreaţa pretinde că Sonny Bono îşi manifestă prezenţa pe lângă ea atunci când aprinde ea însăşi o lumânare.
Sonny Bono a murit la 5 ianuarie 1958 în urma unui accident de ski care a avut loc la South Lake Tahoe, California.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Margareta

Îi mulţumesc doamnei vrăjitoare Margareta pentru susţinera acordată, căci datorită ei am reuşit să scap de un dușman feroce...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Elena Minodora din Paraguay și Europa

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Elena Minodora, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său arhirecunoscut în întreaga lume,...

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Cristina

Aduc mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Cristina deoarece m-a salvat de blestemul pe care îl aveam făcut de o vecină

Vrăjitoarea Venus are cele mai puternice leacuri

Făcătoarea de minuni Venus rezolvă în cea mai puternică lună din an, Aprilie, toate problemele cu care vă confruntați....

Mai multe articole ca acesta