miercuri, 21 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Fantoma fostului soţ o bântuie pe cântăreaţa Cher

Trebuie citit

Cântăreaţa Cherilyn Sarkisian La Pierre, alias Cher, s-a născut la 20 mai 1946 la El Centro, în California, SUA. Are origini armeniene prin tatăl său, cherokee, franceze şi irlandeze prin mama sa, Georia Holt, un manechin şi artistă.
Cher şi-a început cariera muzicală în plină mişcare hippie în sânul duetului Sonny and Cher pe care l-a format cu soţul său, Sonny Bono. Foarte talentată, a trecut de la folk la disco, apoi de la pop la dance cu dezinvoltură.
În 1960, Cher a avut o relaţie de-o noapte cu actorul Warren Beatty. Doi ani mai târziu l-a întâlnit pe Sonny, cu care s-a căsătorit în 1969 la Las Vegas.

Cher
Cher Sursă foto: Wikipedia

Al doilea soţ al cântăreţei americane a fost faimosul muzician Gregg Allman de la Allman Brothers Band, o trupă de rock-blues formidabilă! S-au căsătorit în 1975 şi au divorţat doi ani mai târziu.
Cher a avut relaţii amoroase cu numeroase vedete internaţionale, cum ar fi: Gene Simmons, Richie Sambora, Val Kilmer, Tom Cruise, Eric Clatopn şi a refuzat avansurile unor staruri precum Elvis Presley sau Marlon Brando!
Ea a declarat: „Prefer fantomele unor anumite persoane.” Cântăreaţa pretinde că Sonny Bono îşi manifestă prezenţa pe lângă ea atunci când aprinde ea însăşi o lumânare.
Sonny Bono a murit la 5 ianuarie 1958 în urma unui accident de ski care a avut loc la South Lake Tahoe, California.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri recente din Europa pentru vrăjitoarea Florica

Multe felicitari, vrăjitoare Florica! Faci într-adevăr un lucru extrem de benefic pentru persoanele care sunt dominate de emoţii! Fiind o persoană anxioasă de fel, am reuşit, de-a lugul timpului

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulțumiri foarte noi primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din America și Târgu Jiu

Mulţumesc mult doamnă ghicitoare Hara pentru că mi-aţi adus iubita înapoi după o tristețe de 3 ani. Sunteți minunată,...

Adevărata tămăduitoare și binefăcătoare Diana preferata maestrului Ion Țugui

Vine luna Martie, care este foarte benefică pentru curățare! Acum se fac cele mai puternice și eficiente ritualuri de...

Mai multe articole ca acesta