miercuri, 22 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Demonul cu două feţe

Trebuie citit

În secolul al XIX-lea în Anglia, un tânăr moștenitor dintr-o familie nobilă engleză s-a sinucis la vârsta de douăzeci și trei ani, cuprins de o cumplită disperare deoarece avea o față parazită pe spatele capului său ceea ce-i făcea pe oamenii care-l priveau să-l considere un fel de demon.

Edward Mordake
Edward Mordake

Nu se cunosc prea multe detalii despre povestea acestui om, însă martorii susţineau că el avea o față frumoasă. În schimb, partea din spate a capului lui prezenta o a doua față cu adevărat monstruoasă!
Era destul de urâtă și avea caracteristica de a surâde sau plânge, în funcție de starea de spirit pe care o avea Edward. Unele surse spuneau că faţa era feminină, dar în cazul geamănului parazit este vorba mod normal de rămăşiţele unui embrion de același sex. Această a doua faţă nu ocupa decât o mică parte din spatele craniului său.
Martorii contemporani susțineau că au văzut cu ochii lor cum această dublură de faţă, demonică şi de temut, îi urmărea cu privirea. O altă caracteristică ciudată a acestui dublu era faptul că părea să-şi miște buzele fără a produce totuşi niciun sunet!
Edward Mordake trăia într-o izolare totală, prefera să fie singur și, de obicei, refuza chiar vizitele familiei lui. În ciuda acestui fapt era foarte informat şi un muzician foarte bun.
Dar în timpul nopţii lucrurile se schimbau radical, tânărul povestea că faţa sa demonică nu dormea niciodată şi că-şi petrecea timpul mormăind lucruri teribile.
Băiatul a fost consultat de mai mulţi medici pe care i-a implorat să-l scape de acest monstru, dar l-au refuzat deoarece riscurile medicale erau prea mari.
Edward şi-a procurat în cele din urmă otravă ca să-şi pună capăt zilelor. A lăsat o scrisoare cerând ca faţa parazită să fie distrusă pentru ca aceasta să nu mai șoptească și ca el să nu fie deranjat când va fi în mormânt!

Această poveste ciudată nu este însă singulară. Există şi alte cazuri de faţă parazită, cum este cel al lui Chang Tzu Ping, a cărui jumătate surâde în același timp cu persoana, în timp ce în cazul lui Edward, ea șoptea.

1 comentariu

  1. Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However I am going through troubles with your RSS. I don’t know the reason why I can’t join it. Is there anyone else getting similar RSS issues? Anyone that knows the solution will you kindly respond? Thanks!!

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mai multe articole ca acesta