sâmbătă, 18 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Călător prin timp venit din misterioasa ţară Taured

Trebuie citit

Într-o zi fierbinte din iulie 1954, un pasager cu aspect caucazian şi convenţional a ajuns pe aeroportul Haneda din Tokyo, Japonia. Dar vameşiilor li s-a părut ceva suspect la bărbat. Verificându-i pașaportul, au constatat că provenea dintr-o țară numită Taured. Pașaportul părea autentic, cu excepția faptului că nu există nicio țară cu acest nume!
Bărbatul a fost interogat de oamenii legii japonezi și i s-a cerut să le arate, în cazul în care țara sa există, locaţia ei pe o hartă.
Imediat, suspectul a arătat cu degetul spre Principatul Andorra, dar brusc a devenit furios și confuz. Nu auzise în veci de Andorra și nu putea înțelege de ce patria sa, Taured, nu este acolo. Potrivit spuselor sale era cât se poate de reală, pentru că exista de mai mult de 1000 de ani!
Oficialii vamali au găsit asupra lui mai multe monede europene diferite. Pașaportul acestuia a fost ștampilat de către mai multe aeroporturi din întreaga lume, inclusiv în vizitele anterioare pe care le făcuse la Tokyo.
Nedumeriţi de confuzia şi absurditate cazului, omul a fost dus la un hotel local unde a fost păzit de doi paznici postaţi la uşa camerei sale până când se va putea rezolva misterul.
Compania pentru care a pretins să lucreze nu avea cunoștință de el, cu toate că omul avea o cantitate mare de documente pentru a-şi demonstra punctul de vedere. Nici hotelul unde pretindea că şi-a făcut o rezervare nu ştia absolut nimic! Şi nici oficialii companiei din Tokyo cu care a susţinut că făcea afaceri!
Mai târziu, atunci când s-a deschis uşa de la camera de hotel unde se găsea individul misterios, paznicii au constatat cu umire că acesta dispăruse. Poliția a stabilit că nu putuse scăpa prin fereastră, deoarece camera se găsea în partea de sus a hotelului și nu exista niciun balcon. Misteriosul personaj nu a mai fost văzut vreodată, iar misterul nu a fost rezolvat.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Margareta

Îi mulţumesc doamnei vrăjitoare Margareta pentru susţinera acordată, căci datorită ei am reuşit să scap de un dușman feroce...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Elena Minodora din Paraguay și Europa

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Elena Minodora, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său arhirecunoscut în întreaga lume,...

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Cristina

Aduc mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Cristina deoarece m-a salvat de blestemul pe care îl aveam făcut de o vecină

Vrăjitoarea Venus are cele mai puternice leacuri

Făcătoarea de minuni Venus rezolvă în cea mai puternică lună din an, Aprilie, toate problemele cu care vă confruntați....

Mai multe articole ca acesta