marți, 21 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Am aflat cu stupoare că era încă îndrăgostit de fosta lui soție

Trebuie citit

Sunt într-adevăr într-o situație în care simt că o să înnebunesc. Nu sunt deloc norocoasă și lucrurile cele mai rele mi se întâmplă numai mie.

Persoana pe care o iubesc cel mai mult în lume se află la spital și este grav bolnavă când a fost depistată, în urmă cu o săptămână, cu o boală foaorte gravă.

Această persoană este mama mea și ea este stâlpul meu … Tata și eu ne ne petrecem zilele în spital rugându-ne în fiecare zi că va fi tratată pentru că, în plus, medicii nici măcar nu pot găsi ce are exact. Singurul lucru pe care îl știm este că este cancer, cel puțin așa spun ei la unison.

Când spun că viața mea este un dezastru, este din cauză că nu am noroc în nimic, dar când spun în nimic nu este cu adevărat nimic, din fericire …

În urmă cu câțiva ani eram îndrăgostit nebunește de un bărbat care m-a abandonat peste noapte fără să-mi dea prea multe explicații. Ah, mi-a fost foarte greu să trec peste asta și apoi l-am întâlnit pe iubitul meu care acum… a devenit fostul meu iubit. Așa este viața, cu suișuri și coborâșuri!

 Am vrut să ofer dragostei o șansă, credeți-mă, dar el a stat cu mine numai ca să aibă un acoperiș deasupra capului și nu a plătit nimic din cheltuielile casei, a fost hrănit și îngrijit ca un prunc, a stat în puf, vă spun sincer.

Dar m-a mințit și am aflat cu stupoare că era încă îndrăgostit de fosta lui soție. A trebuit să-l dau afară pentru că într-adevăr m-a făcut să sufăr prea mult, teribil.

La muncă toate îmi merg rău, ce mai, este dezastrul. Îmi pare foarte rău că vă mărturisesc toate acestea, dar a trebuit să-mi golesc sufletul deoarece viața mea este îngrozitoare și nu mai pot să sper nimic, în jurul meu este neantul. Nu doresc nimănui să trăiască ceea ce trăiesc în acest moment. Credeți cumva că am vrăji și farmece făcute, blesteme, ceva rău cu magia neagră? Vă implor să implor să mă ajutați, cât se mai poate.

                                                                                    Fabiana, Roma, Italia

tamaduitoarea Lorena
copyright Segra Media Bucuresti

La deschiderea cărților de tarot mi s-a arătat că ai vrăji și farmece făcute cu magia voodoo de către o femeie din anturaj. Este foarte periculoasă și rea la suflet, se ține scai de tine.

Pentru a te scăpa de le, trebuie să vii la mine ca să-ți fac un ritual de noapte special și un ritual de protecție. Se poate rezolva pentru ca viața ta să fie liniștită și să găsești fericire. Cineva tot din anturaj te iubește ți veți rănâne împreună, dar peste un an sau doi. El este jumătatea ta!

                                                                   Vrăjitoarea Elena Minodora

Contact: 0745.826.897

vrajitoarea Elena Minodora555
copyright Segra Media Bucuresti

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Mai multe articole ca acesta