miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Vrăjitoarea Morgana m-a ajutat să scap din infernul din Kabul

Trebuie citit

Talibanii au intrat în casa unde locuiam cu soțul meu și m-au bătut crunt. Au vrut să mă violeze însă au renunțat, nu știu din ce motiv. Era o minune! Apoi au plecat, dar nu înainte de a mă amenința că vor reveni și că trebuia să mă supun, orice mi-ar fi cerut. Era o poruncă care nu suporta refuz, vă dați seama.

Doamne, eram așa de speriată… Pe soțul meu l-au luat și dus a fost. Nu știam ce se va întîmpla cu el. Eram cât se poate de speriată, am căzut imediat în depresie și am plâns enorm. M-am căsătorit cu el din dragoste, este indian din Kașmir dar soarta ne-a abandonat pe meleaguri afgane. Un adevărat iad!

Disperată, am avut inspirația să o sun pe vrăjitoarea Morgana, regina magiei negre din România, cu care am colaborat de multe ori cu succes și care m-a ajutat mereu și fără probleme. Și de data asta i-am cerut sprijinul.

Datorită cuvintelor ei pline de siguranță și speranță, am reușit să mă calmez în cele din urmă. M-a asigurat că-mi va face imediat ritualuri de protecție și pentru a mă putea scoate din infern, chiar și cu soțul meu.

Nu am fost nicio secundă sceptică, pentru că știam că mă voi putea baza pe ea. După două zile, am avut surpriza să fiu căutat acasă. Nu de talibani, ci de soldații americani cu care colaborase soțul meu și uite așa, am reușit să plec la aeroportul din Kabul, apoi în Germania.

Spre marea mea surpriză și bucurie, în avion se afla și soțul meu, recuperat printr-o minune de către americani, care erau decis să nu-și lase colaboratorii pe mținile talibanilor, deoarece i-ar fi ucis cu siguranță.

Este incredibil! Doamna vrăjitoare Morgana chiar s-a ținut de cuvânt și m-a protejat cu puterea sa imensă. A lucrat cu entitățiler astrale și cu îngerii, m-a salvat din mâna talibanilor. Am plâns de fericire. Mulțumesc infinit pentru acest succes, pentru că acum suntem liberi. Vă recomand cu mâna pe inimă. Nu știu ce m-aș fi făcut fără acest ajutor divin! Chiar nu știu…

                                                                                          Gilda, Munchen, Germania

Vrajitoarea Morgana, regina Magiei Negre la ritual de noapte 5
Copyright Segra Media București
vrajitoarea Morgana interviu
Copyright Segra Media
vrăjitoarea Morgana 99
Copyright Segra Media

Contact Morgana:

0760.149.917

vrăjitoarea Morgana 7k
Copyright Segra Media București
vrajitoarea Morgana la ritual de noapte 1
Copyright Segra Media București

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mulțumiri recente din Ardeal și Berlin pentru celebra vrăjitoare Morgana

M-am decis să-i mulţumesc foarte mult doamnei vrăjitoare Morgana, fără de care, cu siguranţă, astăzi nu aş mai fi...

Mai multe articole ca acesta