miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Un ceas elvețian descoperit într-un mormânt din timpul dinastiei Ming

Trebuie citit

Oamenii de știință rămân de multe ori stupefiați atunci când găsesc lucruri care, practic, nu ar fi trebuit să existe! Dar ele ne sfidează logica și sunt reale, ridicând un mare semn de întrebare despre cunoștințele noastre actuale.

foto captură de ecran youtube

În 2008, arheologii chinezi au fost uimiți să găsească un ceas elvețian într-un mormânt din timpul dinastiei Ming (sec. 15-16) din Shangsi, sudul Chinei, când nu părea să fi fost deschis niciodată de la înmormântarea ocupantului său.

Mormântul a fost sigilat timp de aproape 400 de ani. Cînd a fost deschis, erau prezenți foarte mulți arheologi și jurnaliști chinezi.

“Când am încercat să scoatem pământul din jurul sicriului, o bucată de nisip a căzut cu un zgomot metalic “, a declarat Jiang Yanyu, fostul curator al Muzeului Regiunii Autonome Guangxi, potrivit comunicatelor de presă, inclusiv un articol din Daily Mail). “Am luat obiectul și am realizat că era un inel. După curățare, am descoperit, în mod surprinzător, că inelul era de fapt un ceas în miniatură”.

Ceasul în miniatură, sub forma unui inel, ar data de mai puțin de o sută de ani. A fost gravat în piatră și indică ora 10:06 pe cadran. Pe spatele ceasului, este gravat cuvântul “elvețian”. Dinastia Ming cunoștea deja ceasornicărie, dar asta nu poate explica de ce acest ceas are un aspect atât de modern și cuvântul “elvețian” este gravat pe spate.

Arheologii nu sunt implicați sau bănuiți de vreo escrocherie deoarece au fost filmați de doi jurnaliști care se aflau prezenți la fața locului în scopul de a face un documentar când au făcut descoperirea ciudată.

Excavațiile au fost suspendate, iar cercetătorii așteaptă în prezent sosirea experților de la Beijing pentru a-i ajuta să descopere acest mister îngrijorător.

Oare avem de-a face cu o evidență a unei călătorii în timp? Deocamdată, pare singura ipoteză care se poate lua în calcul.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Austria și Anglia pentru mama Maria din Buzău

Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său deosebit mi-a...

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mai multe articole ca acesta