duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Un ceas elvețian descoperit într-un mormânt din timpul dinastiei Ming

Trebuie citit

Oamenii de știință rămân de multe ori stupefiați atunci când găsesc lucruri care, practic, nu ar fi trebuit să existe! Dar ele ne sfidează logica și sunt reale, ridicând un mare semn de întrebare despre cunoștințele noastre actuale.

foto captură de ecran youtube

În 2008, arheologii chinezi au fost uimiți să găsească un ceas elvețian într-un mormânt din timpul dinastiei Ming (sec. 15-16) din Shangsi, sudul Chinei, când nu părea să fi fost deschis niciodată de la înmormântarea ocupantului său.

Mormântul a fost sigilat timp de aproape 400 de ani. Cînd a fost deschis, erau prezenți foarte mulți arheologi și jurnaliști chinezi.

“Când am încercat să scoatem pământul din jurul sicriului, o bucată de nisip a căzut cu un zgomot metalic “, a declarat Jiang Yanyu, fostul curator al Muzeului Regiunii Autonome Guangxi, potrivit comunicatelor de presă, inclusiv un articol din Daily Mail). “Am luat obiectul și am realizat că era un inel. După curățare, am descoperit, în mod surprinzător, că inelul era de fapt un ceas în miniatură”.

Ceasul în miniatură, sub forma unui inel, ar data de mai puțin de o sută de ani. A fost gravat în piatră și indică ora 10:06 pe cadran. Pe spatele ceasului, este gravat cuvântul “elvețian”. Dinastia Ming cunoștea deja ceasornicărie, dar asta nu poate explica de ce acest ceas are un aspect atât de modern și cuvântul “elvețian” este gravat pe spate.

Arheologii nu sunt implicați sau bănuiți de vreo escrocherie deoarece au fost filmați de doi jurnaliști care se aflau prezenți la fața locului în scopul de a face un documentar când au făcut descoperirea ciudată.

Excavațiile au fost suspendate, iar cercetătorii așteaptă în prezent sosirea experților de la Beijing pentru a-i ajuta să descopere acest mister îngrijorător.

Oare avem de-a face cu o evidență a unei călătorii în timp? Deocamdată, pare singura ipoteză care se poate lua în calcul.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta