miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Promovarea site-ului www.vrajitoare-romania-Israel.ro în Țara Sfântă și în lumea arabă

Trebuie citit

Segra Media București și www.vrajitoarero.com, în colaborare cu specialiștii în magie din Israel a lansat recent site-ul www.vrajitoare-romania-israel, cu promovare directă în Țara Sfântă și în lumea arabă.

Evreii cred mult în misticism și îi acordă o importanță deosebită în viața lor. În general, lumea din Orient are o mare preferință pentru magie și îi acordă importanța cuvenită.

vrajitoarea Elena Minodora555
copyright Segra Media Bucuresti

Prin acest site, vă puteți face cunoscută și în alte orizonturi, într-o lume total diferită de cea europeană, dar extrem de interesantă și de diversă. Oamenii de acolo sunt religioși, credincioși și alocă o mare parte din preocupările lor ocultismului.

Tămăduitoarea Ioana Lorena
Copyright Segra Media București

Nu uitați că marile religii ale lumii de aici au pornit și ele domină lumea religiasă și ocultă.

Vrăjitoarea Morgana 8u77
Copyright Segra Media București

Ierusalim este locul sfânt unde se adună toate energiile spirituale și religioase.Țara Sfântă atrage lumea ca un magnet, dar și afacerile, firește. Banii și credințele se învârt aici armonios și totul merge ca pe roate…

vrajitoarea Bratara la ritual de zi
Copyright Segra Media București

În plus, în Israel trăiesc foarte mulți români și milioane de ruși. Este o țară cosmopolită și primitoare, cu oameni generoși și cu o istorie milenară, care vă așteaptă.

Vrajitoarea Brățara interviu 1
Copyright Segra Media

Un anunț pe site costă 280 lei și conține și banner mic ( intreresant ar fi să vă gândiți că textul acestuia ar trebui să fie în limba engleză, cel puțin, dar este bine și în rusă deoarece în Israel se găsește o populație importantă de evrei ruși).

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Austria și Anglia pentru mama Maria din Buzău

Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său deosebit mi-a...

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mai multe articole ca acesta