duminică, 23 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Poliţiştii au văzut fantome după atacul terorist de la World Trade Center

Trebuie citit

În timpul atacului teribil care a lovit Statele Unite ale Americii la 11 septembrie 2001, mai mulți ofițeri de poliție au mărturisit că au văzut apariţiile stranii ale unor entităţi care semănau foarte mult cu fantome în timp ce sortau molozul de la World Trade Center.

 

 

După atentatul terorist teribil de la 11 septembrie 2001, care a lovit orașul New York şi a pus la pământ turnurile gemene ale World Trade Center, au apărut foarte multe povești cu fantome transmise de către unii ofițeri de poliție, care lucrau la fața locului, ocupându-se de cernerea molozului rezultat din cele două turnuri.
Frank Marra, acum pensionat, și fost locotenent de poliție din New York, a povestit recent povestea lui ciudată petrecută în acele zile teribile din 2001.

 

Rămășițele World Trade Center (The Pile). Foto de Mate Eric J. Tilford, U.S. Navy. Sursa Wikipedia.
Rămășițele World Trade Center (The Pile). Foto de Mate Eric J. Tilford, U.S. Navy. Sursa Wikipedia.

În timp ce era extrem de preocupat cu molozul de la turnurile gemene, a observat o femeie ciudată, îmbrăcată în haine negre din epoca celui de Al Doilea Război Mondial, care ținea în mână ceea ce părea a fi o farfurie de rații alimentare.
“Fantoma” părea să apară mereu la aproximativ 50 de metri de el, dar, în mod inexplicabil, a dispărut repede atunci când omul a încercat să o fixeze cu ochii pentru a putea să o observe mai bine. De asemenea, şi alţi polițişti au pretins că au văzut mase negre misterioase mari, un fel de umbre care apăreau și dispăreau atunci când căutau prin moloz după posibile resturi umane.
Mai târziu, Frank Marra a recunoscut că a consultat un mediu pentru a da un sens la ceea ce a fost martor, și i s-a făcut o revelaţie ciudată. Pentru mediu, fantoma pe care fostul ofițer de poliție a observat-o de mai multe ori, era de fapt un fel de susţinător de suflete, care avea drept scop să le sprijine și să le ghideze în viața de apoi.
S-au mai făcut însă unele speculaţii privind imaginile pe care le crea fumul groaznic care ieşea de la cele două turnuri care ardeau, chiar de către jurnaliştii de la prestigioasa CNN. Mulţi au văzut în aceste imagini tulburătoare şi înspăimântătoare semne ale Apocalipsei! Dacă ne uităm cu atenţie, putem cu uşurinţă realiza că adevărul nu este chiar atât de departe…

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulţumiri foarte noi din orașul englezesc Lutton pentru vrăjitoarea Cristina

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji sau farmece, nu știu exact, mai ales că...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Florica din Spania și România

Am trecut prin momente dificile când soţul meu m-a părăsit pentru o femeie frumoasă dar vicioasă la maxim și...

Mulţumiri recente din America pentru Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina

Soţia a revenit în viaţa mea după o ceartă de pomină, când am făcut-o să plângă şi să regrete faptul că m-a trădat cu şeful ei. După trei ani, a reapărut zglobie şi mai sexy ca niciodată, foarte doritoare. M-a uimit teribil. Dar ştiam că totul se datora intervenţiei magice realizată de Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina,

Mai multe articole ca acesta