sâmbătă, 18 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Păpuşa Anabelle din filmul de groază Conjuring are o poveste reală

Trebuie citit

Filmul american Conjuring, realizat de James Wan în 2013, s-ar fi bazat pe o poveste adevărată. Una dintre cele mai înfricoșătoare părți ale filmului este, fără îndoială, povestea păpuşii Annabelle. Dar această păpușă există cu adevărat?

 

 

Povestea filmului se bazează pe o păpuşă adevărată, dar care nu seamănă în niciun fel cu cea prezentată în film. Adevarata Annabelle este o păpușă Raggedy Ann, care în prezent se află la Muzeul ocult în partea din spate a casei demonologilor descrisă în film, a lui Ed și Lorraine Warren.

 

Ed şi Lorraine Warren cu păpuşa Annabelle la Occult Museum. Autor foto Felipe112233. Sursă Wikipedia.
Ed şi Lorraine Warren cu păpuşa Annabelle la Occult Museum. Autor foto Felipe112233. Sursă Wikipedia.

Conformitate cu adevărata poveste spusă de Ed și Lorraine Warren pe site-ul lor oficial, vechea păpuşă Raggedy Ann a fost cumpărată de o mamă pentru fiica ei, elevă la asistență medicală, în 1970.
La scurt timp după aceea, fiica acesteia, pe nume lui Donna, şi Angie, colega ei, au spus că păpușa părea să se deplaseze nu numai în diferite camere ale apartamentului în care locuiau, ci şi în diferite poziții. Ele au afirmat, de asemenea, că păpușa a scris diverse mesaje, cum ar fi “Ajutați-ne” și “Ajut-o pe Lou” într-un scris similar cu cel al unui copil.
După aceste evenimente ciudate, fetele îngrozite s-au decis să ducă păpuşa la un mediu celebru în parapsihologie, Ed Warren. Se pare că acest om a reușit să contacteze un spirit care pretindea a fi o fată pe nume Annabelle Higgins, care murise într-un lan de porumb cu ani în urmă, înainte ca apartamentul în care locuiau fetele să fi fost construit.
După această descoperire, cele două prietene s-au decis să-i permită lui Annabelle de a locui cu ele și să le iubească, dar, din păcate, se va dovedi mai târziu că la acest lucru nu se gândise şi spiritul tinerei care le-a contactat, care era mai degrabă un spirit demonic.
Într-o zi, o prietenă de-al lui Donna Lou și Angie le-a făcut o vizită și şi-a petrecut noaptea în apartament. Brusc, s-a trezit sufocată, cu păpuşa în jurul gâtului ei, încercând cu disperare să o ştranguleze!
Terorizată, fetele au luat decizia de a-l contacta din nou pe mediul Warren şi pe soţia lui, care au venit în scurt timp ca să investigheze situația și să exorcize apartamentul și păpuşa. În cele din urmă, cuplul Warren s-a decis să o ia pe Annabelle, pe care au dus-o la muzeul lor ocult.
După o serie de alte incidente bizare la care au fost martori, cuplul Warren a terminat construirea unei cutii speciale pentru Annabelle, în scopul de a proteja oamenii de spiritul din interior. După ce cazul păpuşii Anabelle şi aceasta nu a mai făcut nimic rău, s-a crezut că lucrurile se vor termina aici.
Dar un eveniment neaşteptat a relansat îndoiala. Un tânăr care lovise cutia în care se afla păpuşa Anabelle a avut o moarte misterioasă. Se crede că spiritul se găseşte încă acolo, gata de a face rău…

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Timișoara și Baia Mare pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Bună! Mulţumesc din suflet doamnei vrăjitoare şi clarvăzătoare Anastasia Venus care m-a scăpat de alcoolism, un viciu extrem de...

Mulţumiri din Slovenia și Italia pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mii de mulţumiri vrăjitoarea și clarvăzătoarea mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com. Aduc la cunoştiinţă tuturor clienţilor...

Mulțumiri din Anglia și din țară pentru vrăjitoarea Ramona

Recent, am apelat şi eu la vrăjitoarea Ramona, nemulţumit de prestaţia altor vrăjitoare cu care am încercat să lucrez...

Mulţumiri foarte noi din Germania pentru celebra vrăjitoare Morgana

Pe această cale țin să aduc mii de mulţumiri deosebite doamnei vrăjitoare Morgana care mi-a făcut recent un mare...

Mai multe articole ca acesta