duminică, 23 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Mulţumiri din Târgu Mureș și Italia primite de cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus

Trebuie citit

Mi-a spus că nu se va mai întoarce la mine pentru că mă urăște dar aveam mari îndoieli despre asta. A plecat cu o femeie căsătorită, da, m-a lăsat baltă. Tipa și-a lăsat familia pentru soțul meu, la rândul ei. Am stat despărțiți 4 ani grei și dureroși la maxim dar numai intervenția magică a vrăjitoarei Anastasia Venus, mare profesionistă în magie, a rezolvat definitiv cazul din familia mea. Soțul a revenit acasă spășit și fără bani, terminat de o femeie posesivă, rea, aspră la suflet și dornică de a profita de un om de afaceri cu bani la discreție.

A fost o experineță profund traumatizantă pentru el, mi-a recunoscut sincer și plângând cu lacrimi de crocodil, cum se spune. L-am iertat, dar numai de dragul copiilor noștri, care aveau nevoie de un tată. Acum, suntem bine și-i mulțumesc salvatoarei noastre, doamna Venus.

                                                                                       Doina, Târgu Mureș

vrajitoarea Venus 227u
copyright vrajitoarea Venus

El lucrează într-un bar și acolo întâlnește multe femei dornice de aventură. Una i-a sucit mințile de tot și mi l-a vrăjit pe soț până ce a pus mâna pe el și au fugit în lume. Am fost extrem de supărată de lașitatea lui. Dar vrăjitoarea Anastasia Venus a reușit să-i lege cununiile acelei nenorocite și apoi el a revenit acasă, din fericire. Mii de mulțumiri sincere.

                                                                                             Eva, Roma, Italia

 V-am căutat foarte mut, doamnă vrăjitoare Anastasia Venus dar chiar a meritat. Reamintesc, pe scurt, povestea mea. Fosta lui soție s-a ținut de capul lui să revină la ea și soțul meu a cedat prostește. Nu am vrut să cred, îl iubeam aproape necondiționat. Mi-a spus că nu mai vine la mine și că și-a găsit fericirea vieții … o mulțime de lucruri care m-au durut mult. Am sperat că va reveni totuși acasă dar numai intervenția salutară a doamnei Venus l-a readus în brațele mele și l-a scăpat și de alcoolism și de patima drogurilor. Mii de mulțumiri sincere.

                                                                                               Carla, Florența, Italia

 Telefoane:

 0744.218933, 0764.106.694

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din România și Germania

Adresez mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe ca m-a vindecat de impotenţă şi de patima jocurilor de noroc,...

Mulțumiri pentru Reginei magiei Albe din România, Maria Câmpina din țară și America

Mulţumesc Reginei magiei Albe din România, Maria Câmpina deoarece m-a rezolvat de impotenţă și m-a scăpat de argintul viu care mi-au făcut un rău imens. 

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Florica din Berlin și Paris

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Florica pentru că mi-a salvat soţul de viciul teribil al alcoolismului.Sunt fericită că este normal...

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Ardeal și Bălți

Ţin să-i mulţumesc enorm doamnei vrăjitoare Morgana, cea mai puternică din lume pentru că mi-a dezlegat cununiile şi pentru...

Mai multe articole ca acesta