duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Indianca vrăjitoare care intra în visele oamenilor şi-i omora

Trebuie citit

La începutul anului 1874, o indiancă care trăia în munții din statul Nevada (în sud-vestul Statelor Unite) a fost omorâtă cu pietre în mod public. Era acuzată de faptul că practica vrăjitoria şi că se servise de aceasta pentru a comite crime.

 

Lucrare de Karl Bodmer, Wikipedia.
Lucrare de Karl Bodmer, Wikipedia.

În acea perioadă s-a interesat de acest caz publicaţia New York Herald. Această femeie în vârstă era capabilă de a intra în visele victimelor sale înainte de a le ucide în modurile cele mai cumplite. La scurt timp după ce a fost prinsă de către cetățenii înfuriați, vrăjitoarea a fost omorât cu pietre și corpul său, lipsit de viață, a fost lăsat să putrezească în aer liber.
Vrăjitoarea indiancă se numea Az-Sup-Pee-Wy-Ah-Pah și era acuzată de a fi provocat moartea multor rude de-ale sale prin vrăji și blesteme. Nimeni nu putea visa fără ca ea să nu fi fost prezentă în visul acelei persoane, iar victimele ei se îmbolnăveau şi puţin mai târziu chiar mureau. Propriul său fiu a murit după ce a avut un asemenea vis!
Mai mult, nepoata unui războinic faimos din tribul său a murit din cauza vrăjilor sale sale, iar bătrâna ar fi pierit în mâinile unui războinic, dacă n-ar fi reuşit să fugă.
Un alt indian a murit în lacul Pyramide din cauza influenței sale fatale. Şi de data asta, vrăjitoarea a găsit o modalitate de a se sustrage de urmărirea războinicilor excitaţi care doreau să o ucidă.
Cazul ei a fost adus în fața Marelui Consiliu al văii Pina-Nut, care a condamnat-o la moarte. Un detașament, asemeni unui pluton de execuţie, a dus la îndeplinire sentinţa. Oamenii erau înarmați cu pietre. La primul șoc, ea a cedat, sub ochii îngroziţi ai soţului său. Corpul vrăjitoarei indience a fost lăsat pe pământ, fără a fi îngropat. Lumea din tribul său a răsuflat uşurată…

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta