luni, 22 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

În SUA: candidata “Tea Party”, fostă adeptă a vrăjitoriei

Trebuie citit

Christine O’Donnell (acum o celebritate după ce a fost ales candidatul republican pentru statul Delaware pentru alegeri) a anulat mai multe apariţii TV, după ce s-a difuzat un material video în care ea a spus că a practicat vrăjitorie. O atitudine contradictorie cu campania sa de apărare a familiei şi valorile religioase conservatoare mai tradiţionale.

Christine_O'Donnell_by_Gage_Skidmore
Sursă foto: Wikipedia

Gazda, jurnalistul Bill Maher a prezentat în Real Time, la noul lui show de pe HBO, o secvenţă de spectacol mai vechi , înregistrată la 29 ocobre 1999, dar care nu fusese dată publicităţii niciodată.
O’Donnell a spus că “am cochetat cândva cu vrăjitoria. Nu am aderat niciodată la vreun grup . Am fost însă alături de oameni care au făcut acest lucru.. Una din primele mele întâlniri cu vrăjitoria a fost pe un altar satanic. Era sânge şi chestii de genul acesta.. Ne-am dus la cinema şi apoi la un picnic unde exista un altar satanic”, a declarat politiciana americană.

Videoclipul a fost imediat preluat de mai multe canale şi multe site-uri de ştiri. Este un pas înapoi pentru O’Donnell, mai ales că în noaptea plină surprize a victoriei sale împotriva candidatului oficial al Partidului Republican la şefia partidului, NBC a transmis (aşa cum promisese) un interviu mai vechi al ei, atunci când aceasta se ocupa cu conducerea unei mişcări anti-masturbare pentru adolescenţi şi adulţi.
O’Donnell a ales să anuleze participarea sa la programul Face the Nation (CBS) şi apoi la programul de la Fox News Sunday, care urmau să-i fie foarte favorabile, având în vedere orientarea foarte conservatoare a postului de televiziune Fox News .

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Sandra primite din Cluj Napoca și Europa

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoarei Sandra care a reuşit să mă scape de blestem și mi-a dezlegat cununiile. Simt că...

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Mercedeza din America și Italia

Intrasem într-un anturaj nefast al jocurile de noroc, pierdeam zilele și nopțile la rând, eram dependent și făceam rău...

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Mercedeza din Craiova

Am avut mari probleme cu jocurile de noroc şi mi-am pierdut averea din prostie. Dar din fericire, am găsit un sprijin nesperat la doamna Mercedeza din Craiova, care s-a luptat enorm cu demonii din mine

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din America și Rusia

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi din braţele unei...

Mai multe articole ca acesta