luni, 11 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

În SUA: candidata “Tea Party”, fostă adeptă a vrăjitoriei

Trebuie citit

Christine O’Donnell (acum o celebritate după ce a fost ales candidatul republican pentru statul Delaware pentru alegeri) a anulat mai multe apariţii TV, după ce s-a difuzat un material video în care ea a spus că a practicat vrăjitorie. O atitudine contradictorie cu campania sa de apărare a familiei şi valorile religioase conservatoare mai tradiţionale.

Christine_O'Donnell_by_Gage_Skidmore
Sursă foto: Wikipedia

Gazda, jurnalistul Bill Maher a prezentat în Real Time, la noul lui show de pe HBO, o secvenţă de spectacol mai vechi , înregistrată la 29 ocobre 1999, dar care nu fusese dată publicităţii niciodată.
O’Donnell a spus că “am cochetat cândva cu vrăjitoria. Nu am aderat niciodată la vreun grup . Am fost însă alături de oameni care au făcut acest lucru.. Una din primele mele întâlniri cu vrăjitoria a fost pe un altar satanic. Era sânge şi chestii de genul acesta.. Ne-am dus la cinema şi apoi la un picnic unde exista un altar satanic”, a declarat politiciana americană.

Videoclipul a fost imediat preluat de mai multe canale şi multe site-uri de ştiri. Este un pas înapoi pentru O’Donnell, mai ales că în noaptea plină surprize a victoriei sale împotriva candidatului oficial al Partidului Republican la şefia partidului, NBC a transmis (aşa cum promisese) un interviu mai vechi al ei, atunci când aceasta se ocupa cu conducerea unei mişcări anti-masturbare pentru adolescenţi şi adulţi.
O’Donnell a ales să anuleze participarea sa la programul Face the Nation (CBS) şi apoi la programul de la Fox News Sunday, care urmau să-i fie foarte favorabile, având în vedere orientarea foarte conservatoare a postului de televiziune Fox News .

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Mexic și România pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Mulţumesc mult vrăjitoarei Anastasia Venus deoarece m-a rezolvat de o mare problemă cu leacurie și ritualurile ei super.  A...

Mulţumiri pentru prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere din Irlanda și din toată lumea

Am apelat la prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere cu încredere. Aveam probleme mari de sănătate, ameţeli, dureri de cap, iar doctorii nu ştiau ce am deşi analizale îmi ieșeau normale de fiecare dată.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img