duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Iisus pe cruce a apărut pe o fotografie primită de la ginecolog de o americancă

Trebuie citit

În lume există multe semne misterioase care anunţă revenirea Domnului nostru sau apropierea Apocalipsei. Iată un posibil semn al întoarcerii lui Iisus Christos, relatat de CBS Local!
Versetele Apocalipsei din cartea a şasea până la a 18-a arată sfârșitul lumii și revenirea lui Hristos. Lumea va fi complet distrusă, milioane de oameni vor pieri, iar persoana cea mai rea din istoria omenirii va fi iubită și prețuită pe tot globul. Revenirea lui Hristos va pune însă capăt la toate astea.

 

jesus-scan
Un mic control de rutină la medicul ginecolog a relevat şi altceva decât sexul copilului pentru o mamă din statul Indiana, SUA. Nimeni nu se aştepta la această surpriză de proporţii!
Femeia a primit fotografiile de ultrasunete şi a rămas şocată. Americanca Aley Meyer Evansville a descris ceea ce a văzut ca fiind o imagine sacră a fiului aflată în plină dezvoltare în burtica ei. Aley consideră că imaginea pare să-l arate pe Iisus pe cruce. “El arată ca Isus pe cruce, așa că am făcut o poză cu telefonul meu mobil şi apar mai multe detalii evidente.”
“Se vede că încrucişează picioarele ca Hristos”, a spus femeia încântată, ca şi mama sa, care a publicat repede fotografia pe Facebook și știrea s-a răspândit rapid în toată lumea.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta