marți, 16 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Septembrie 2022

Trebuie citit

Berbec

Nu pleca cu mintea, fără să-ți iei timp să reflectezi. Procedând astfel, riști să strici totul și să-ți pui grav relația în pericol. Nu poți suporta rea-credința sau nedreptatea. Furia nu va rezolva problema. Fii mai diplomatic și fă-ți timp pentru a-ți explica cu calm punctul de vedere.

 

Taur

Partenerul tău ar putea avea o surpriză plăcută pregătită pentru tine. Lasă-te ghidat și bucură-te! Acest lucru nu va face decât să reaprindă flacăra, nu fi prea nervos! Ar trebui să primești semne pozitive în domeniul profesional sau financiar. Este posibil chiar și un flux de numerar neașteptat. Veți putea realiza proiecte noi.

 

Gemeni

Ai grijă, în această perioadă libidoul te duce de nas. Aceasta nu este o problemă în sine, dar evită să fii manipulat! S-ar putea să întâmpinați o oarecare frustrare dacă partenerul dvs. s-ar sătura de aceste neîncetate necazuri. Eforturile tale vor fi în sfârșit răsplătite. Recunoașterea oficială este în aer! Ai tot dreptul să te simți mândru, dar ferește-te de oamenii geloși care ar putea să-și facă plăcere să strice petrecerea. De asemenea, recunoașterea profesională nu înseamnă automat o creștere salarială, rețineți.

 

Rac

Singur, s-ar putea să întâlnești o pasăre ciudată pe net. Învață să le vezi mai repede, te va scuti de a lăsa pene! Ca cuplu, veți merge din surpriză în surpriză alături de partenerul dvs. care va face tot posibilul să vă mulțumească. Vei beneficia de o oarecare reorganizare a muncii. Încă nu s-a terminat, nu te lăsa dus de cap. Deocamdată, fii vigilent pentru ca totul să meargă conform planului.

 

Leu

Traversezi o perioadă fără prea multă uşurare în domeniul conjugal. Este timpul să creezi schimbări în relația ta, să-i adaugi o notă de fantezie, dar nu asta va fi în centrul preocupărilor tale. Singur, vei căuta mai multă comuniune de inimi. Veți dori să verificați din nou câteva detalii despre munca dvs. Pentru o mai mare siguranță. Vei fi distras, dar mult mai hotărât și mai dinamic în munca ta. Vei lua decizii care pot aduce schimbări și te vor ajuta să progresezi.

 

Fecioară

Nu suporți niciun obstacol în calea libertății tale. Vei fi mai natural și vei câștiga în ușurință, noul tău comportament va acționa ca un magnet asupra celuilalt sex. Ca cuplu, vei simți o nevoie de schimbare care nu este întotdeauna ușor de comunicat partenerului tău. Veți avea nevoie de perseverență pentru a trece peste această perioadă extrem de obositoare de muncă. Cu toate acestea, energia ta va fi contagioasă și vei fi mai sociabil decât de obicei. Acordați mai multă atenție echilibrării bugetului dvs.

 

Balanță

Ar trebui să faci eforturi pentru a evita luptele pentru putere cu partenerul tău. O confruntare nu te va duce nicăieri. Veți obține mult mai mult folosind diplomația. Singură, ești prea pretențioasă! Lista criteriilor tale pentru a găsi perla rară crește în fiecare zi! Ai mai multă încredere în instinctele tale. Fără să ajungi până la neîncredere în toată lumea, de care ai fi incapabil, fii vigilent și nu mai vorbi despre proiectele la care lucrezi. Este încă prea devreme. Un eveniment neprevăzut ar putea pune în pericol soldul bugetului dumneavoastră. Vigilența este esențială.

Horoscop 2022
Horoscop 2022

Scorpion

Ar putea fi clipa mult așteptată, ziua ta de naștere, cea a bunicii tale sau a câinelui tău iubit? Îți vei lăsa garda jos și vei fi gata să faci concesii. Să sperăm că partenerul tău observă și trece peste șansa pentru că nu poți spune că se întâmplă foarte des! Vei forma relații profesionale foarte interesante. Acum este momentul să muncești mai mult și să intri în lumină dacă vrei să progresezi.

 

Săgetător

Cerințele tale îi enervează pe cei din jurul tău. Acest lucru va duce la discuții care se vor termina cu dispute. Treceți rapid la o reconciliere dacă nu doriți ca situația să se blocheze. Carisma, bunătate și eficiență, vă bucurați de o mare popularitate la locul de muncă. Ar putea fi sursa unei surprize bune.

 

Capricorn

Moliciunea și tandrețea vor fi acolo. Acest lucru te va împinge să te bucuri mai mult de momentele de intimitate și pasiunea se va reaprinde. Îl vei redescoperi pe alesul inimii tale, care te va introduce într-o nouă fațetă a personalității sale. Norocul te va însoți din nou, poți avea încredere în intuiția ta. Vă va permite să luați inițiative bune în context profesional, dar de data aceasta, veți avea tot interesul să folosiți persuasiunea, vă vom aștepta să jucați rolul de conciliator.

 

Vărsător

Va trebui să faci o alegere importantă, din fericire cerul tău sentimental se limpezește, planetele par să-ți dorească să-ți ușureze sarcina. În orice caz, nu este vorba de a acţiona în grabă. O atmosferă prietenoasă domnește în munca ta. Acesta este un moment bun pentru a încerca să strângeți alianțe sau să creați altele noi. Fii natural, nu-ți forța talentul și totul va fi bine. Fii cu ochii pe soldul bugetului tău chiar dacă ți se pare stabil.

 

Pești

S-ar putea să fii sedus de inteligența și umorul cuiva pe care îl întâlnești pe rețelele de socializare sau pe un site de întâlniri. Probabil vei ignora un fizic care nu corespunde criteriilor tale de frumusete. Viața de cuplu vă poate rezerva o surpriză în zilele următoare. Nu seamănă cu tine, dar vei da dovadă de o lipsă de modestie care nu va fi pe placul tuturor. Va trebui să compensați fiind cât mai sincer posibil dacă doriți să compensați. Nu uitați să vă faceți conturile înainte de a face o cheltuială mare.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Vatra Dornei și Italia

Ţin să-mi exprim şi pe această cale mulţumirea enormă pe care o port în suflet pentru doamna vrăjitoare și...

Vrăjitoarea Monica Ioniță

Cea mai mediatizată vrăjitoare, cerută de cele mai mari televiziuni din SUA, apreciată de marele maestru Ion Ţugui, a...

Vrăjitoarea Varşovia de magie neagră

Incredibil, dar adevărat! Rezultate 100% garantate în doar 24 de ore! Are leacuri deosebite şi vă aşteaptă cu ritualuri...

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri noi din republica Moldova

Mulţumesc mult de tot doamnei vrăjitoare Morgana pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi, după ce...

Mai multe articole ca acesta