duminică, 21 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Mai

Trebuie citit

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

În această perioadă veţi petrece momente agreabile în familie şi aventurile sentimentale se vor înmulţi pentru cei mai curajoşi. Încercaţi în afaceri, momentul este favorabil.

Şeful mizează pe slăbiciunile dvs. (în special supunerea) şi vă dă noi sarcini, greu de refuzat. Are mare încredere în modul în care vă veţi descurca. Vă simţiţi însă dezorientat şi neputincios în faţa unui părinte.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Nu vă puteţi lipsi de o persoană dragă, care vă înflăcărează enorm. Va trebui însă să luaţi o decizie importantă în ceea ce o priveşte. Probabil, viitorul îl veţi pune la cale împreună.

Aveţi noroc la bani. La serviciu, veţi primi o ofertă neaşteptată şi motivantă. Vă propuneţi noi obiective. În familie, beneficiaţi de momente confortabile şi de înţelegere. Fiţi mai egoist şi rezistaţi în faţa solicitărilor sociale.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Veţi întâlni o persoană care va şti să vă aducă fericirea. Unele bârfe despre cuplul dvs. vă vor indispune. Dar veţi trece peste obstacole cu succes, căci partenerul vă susţine necondiţionat.

Situaţia dvs. financiară se va ameliora şi se va stabiliza. Veţi primi mai multe propuneri interesante din partea şefului dvs. şi ar fi bine să le analizaţi cu atenţie. Noi perspective se arată la orizont.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Deşi vă lipseşte fantezia, viaţa dvs. amoroasă este minunată, la cote înalte. Ştiţi să gestionaţi unele probleme majore şi tensiunile grave şi să vă calmaţi partenerul. Dar nu vă ambalaţi prea repede.

La serviciu, multă agitaţie în viaţa profesională. Se schimbă structurile şi asta vă va obliga să vă adaptaţi. Există însă şi destule motivaţii, nu vă îngrijoraţi.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Astrele vă conferă o mare poftă de a iubi şi de a fi iubit. Daţi o mare importanţă legăturilor afective. Dar respectaţi dorinţele fiinţei pe care o iubiţi. Nu vă hazardaţi să faceţi un împrumut bancar.

Atenţie, cineva va putea pune în pericol proiectele dvs. profesionale şi s-ar putea să fiţi obligat să vă schimbaţi planurile. Partenerul pretinde o mai mare atenţie, se simte neglijat.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Vă simţiţi prea mult singur şi gândurile negre vă apasă şi crează o presiune periculoasă asupra acţiunilor dvs. Nu le daţi prea mare importanţă. Luaţi-vă însă toate precauţiile pentru a vă proteja casa şi averea.

Veţi putea avea satisfacţii materiale şi profesionale. Merită să încercaţi totuşi o schimbare. Izolarea nu vă poate ajuta prea mult, evitaţi-o. Partenerul vă stă alături.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Puteţi să vă relansaţi viaţa sentimentală. Este ceea ce aşteaptă şi partenerul dvs. Sunteţi plin de romantism şi echilibrat, analitic. Investiţiile vor fi favorizate în această perioadă.

Veţi face dovada unei mari constanţe la locul de muncă şi aveţi capacitatea de a trece peste toate obstacolele. Mai ales că anturajul vă susţine şi admiră. Ca şi partenerul.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Treceţi prin momente extrem de încordate cu partenerul, care se simte frustrat şi solicită o schimbare (pe care însă nu o doriţi). Ar fi bine să fiţi mai docil şi atent la nevoile celuilalt, precaut.

Munciţi din ce în ce mai mult şi mai eficient, însă vă întâlniţi des cu invidia şi obstacolele colegilor. Evitaţi o ceartă sau o acţiune de răzbunare, pentru moment.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Dacă veţi continua să vă arătaţi la fel de exigent cu partenerul dvs., va trebui să vă aşteptaţi la adevărate furtuni în viaţa dvs. de cuplu. Renunţaţi, formal măcar, la ambiţii de autoritate.

Prudenţa s-ar impune însă şi pe planul gestionării financiare. Nu aruncaţi banii pe fereastră. Rezolvaţi-vă cu fermitate problemele de la locul de muncă şi nu veţi mai primi critici. Şeful vă vede cu ochi buni.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Credeţi că aţi rezolvat în sfârşit problemele din cuplul dvs., şi vă consideraţi a fi la adăpost de surprizele neplăcute. Din nefericire, veţi descoperi că partenerul dvs. este abil şi crud.

Nu fiţi prea optimist şi păstraţi-vă banii. Inteligenţa dvs. şi spiritul realităţii vor duce la rezolvarea unor probleme importante pe plan profesional. Dispuneţi de o mare rezistenţă la eforturi şi critici. Veţi traversa o criză în familie.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Atenţie la climatul sentimental foarte conflictual! Evitaţi cu delicateţe disputele şi gelozia şi concentraţi-vă pe tandreţe şi satisfacerea exigenţelor partenerului. Nu fiţi imprudent cu cuvintele pe care i le adresaţi.

Astrele par să vă ajute în realizarea proiectelor de la serviciu. Viitorul dvs. se arată promiţător. Nu fiţi avocatul diavolului pentru un prieten sau coleg.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Există multă monotonie în viaţa dvs. sentimentală, ceea ce nu vă satisface. Plănuiţi o schimbare esenţială. Dar partenerul este pregătit?
Mizaţi pe prudenţă, mai mult decât oricând, pe termen lung financiar. Nu faceţi niciun credit. Atenţie să nu pierdeţi măsura la serviciu tocmai cu şeful dvs. Fiţi calm şi dispus la un mic compromis de dragul continuităţii.

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până...

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Mercedeza

Doamna  vrăjitoare Mercedeza pentru mine este ca un înger păzitor, credeţi-mă. Înainte să apelez la dânsa orice încercam să fac mi se întorcea totul pe dos în toate privinţele, eram lipsită de orice speranţă

Mai multe articole ca acesta