Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Mai 2020

0 28

Berbec 

În această perioadă veţi petrece momente agreabile în familie şi aventurile sentimentale se vor înmulţi pentru cei mai curajoşi. Încercaţi în afaceri, momentul este favorabil.

Şeful mizează pe slăbiciunile dvs. (în special supunerea) şi vă dă noi sarcini, greu de refuzat. Are mare încredere în modul în care vă veţi descurca. Vă simţiţi însă dezorientat şi neputincios în faţa unui părinte.

Taur

Nu vă puteţi lipsi de o persoană dragă, care vă înflăcărează enorm. Va trebui însă să luaţi o decizie importantă în ceea ce o priveşte. Probabil, viitorul îl veţi pune la cale împreună.

Aveţi noroc la bani. La serviciu, veţi primi o ofertă neaşteptată şi motivantă. Vă propuneţi noi obiective. În familie, beneficiaţi de momente confortabile şi de înţelegere. Fiţi mai egoist şi rezistaţi în faţa solicitărilor sociale.

Gemeni 

Veţi întâlni o persoană care va şti să vă aducă fericirea. Unele bârfe despre cuplul dvs. vă vor indispune. Dar veţi trece peste obstacole cu succes, căci partenerul vă susţine necondiţionat.

Situaţia dvs. financiară se va ameliora şi se va stabiliza. Veţi primi mai multe propuneri interesante din partea şefului dvs. şi ar fi bine să le analizaţi cu atenţie. Noi perspective se arată la orizont.

Rac

Deşi vă lipseşte fantezia, viaţa dvs. amoroasă este minunată, la cote înalte. Ştiţi să gestionaţi unele probleme majore şi tensiunile grave şi să vă calmaţi partenerul. Dar nu vă ambalaţi prea repede.

La serviciu, multă agitaţie în viaţa profesională. Se schimbă structurile şi asta vă va obliga să vă adaptaţi. Există însă şi destule motivaţii, nu vă îngrijoraţi.

Leu 

Astrele vă conferă o mare poftă de a iubi şi de a fi iubit. Daţi o mare importanţă legăturilor afective. Dar respectaţi dorinţele fiinţei pe care o iubiţi. Nu vă hazardaţi să faceţi un împrumut bancar.

Atenţie, cineva va putea pune în pericol proiectele dvs. profesionale şi s-ar putea să fiţi obligat să vă schimbaţi planurile. Partenerul pretinde o mai mare atenţie, se simte neglijat.

Fecioară 

Vă simţiţi prea mult singur şi gândurile negre vă apasă şi crează o presiune periculoasă asupra acţiunilor dvs. Nu le daţi prea mare importanţă. Luaţi-vă însă toate precauţiile pentru a vă proteja casa şi averea.

Veţi putea avea satisfacţii materiale şi profesionale. Merită să încercaţi totuşi o schimbare. Izolarea nu vă poate ajuta prea mult, evitaţi-o. Partenerul vă stă alături.

Balanţă 

Puteţi să vă relansaţi viaţa sentimentală. Este ceea ce aşteaptă şi partenerul dvs. Sunteţi plin de romantism şi echilibrat, analitic. Investiţiile vor fi favorizate în această perioadă.

Veţi face dovada unei mari constanţe la locul de muncă şi aveţi capacitatea de a trece peste toate obstacolele. Mai ales că anturajul vă susţine şi admiră. Ca şi partenerul.

Scorpion 

Treceţi prin momente extrem de încordate cu partenerul, care se simte frustrat şi solicită o schimbare (pe care însă nu o doriţi). Ar fi bine să fiţi mai docil şi atent la nevoile celuilalt, precaut.

Munciţi din ce în ce mai mult şi mai eficient, însă vă întâlniţi des cu invidia şi obstacolele colegilor. Evitaţi o ceartă sau o acţiune de răzbunare, pentru moment.

Horoscop 2020
Horoscop 2020

Săgetător 

Dacă veţi continua să vă arătaţi la fel de exigent cu partenerul dvs., va trebui să vă aşteptaţi la adevărate furtuni în viaţa dvs. de cuplu. Renunţaţi, formal măcar, la ambiţii de autoritate.

Prudenţa s-ar impune însă şi pe planul gestionării financiare. Nu aruncaţi banii pe fereastră. Rezolvaţi-vă cu fermitate problemele de la locul de muncă şi nu veţi mai primi critici. Şeful vă vede cu ochi buni.

Capricorn 

Credeţi că aţi rezolvat în sfârşit problemele din cuplul dvs., şi vă consideraţi a fi la adăpost de surprizele neplăcute. Din nefericire, veţi descoperi că partenerul dvs. este abil şi crud.

Nu fiţi prea optimist şi păstraţi-vă banii. Inteligenţa dvs. şi spiritul realităţii vor duce la rezolvarea unor probleme importante pe plan profesional. Dispuneţi de o mare rezistenţă la eforturi şi critici. Veţi traversa o criză în familie.

Vărsător 

Atenţie la climatul sentimental foarte conflictual! Evitaţi cu delicateţe disputele şi gelozia şi concentraţi-vă pe tandreţe şi satisfacerea exigenţelor partenerului. Nu fiţi imprudent cu cuvintele pe care i le adresaţi.

Astrele par să vă ajute în realizarea proiectelor de la serviciu. Viitorul dvs. se arată promiţător. Nu fiţi avocatul diavolului pentru un prieten sau coleg.

Peşti 

Există multă monotonie în viaţa dvs. sentimentală, ceea ce nu vă satisface. Plănuiţi o schimbare esenţială. Dar partenerul este pregătit?
Mizaţi pe prudenţă, mai mult decât oricând, pe termen lung financiar. Nu faceţi niciun credit. Atenţie să nu pierdeţi măsura la serviciu tocmai cu şeful dvs. Fiţi calm şi dispus la un mic compromis de dragul continuităţii.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 Tamaduitoarea Hara
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Banner 300x150 Tamaduitoarea Mama Elifteria
Banner 300x150 Tamaduitoarea Alexandra
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner-300x150-Mercedeza
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 Tamaduitoarea Veronica
Banner 300x150 Clarvazatoarea Sofia
Banner 300x150 Sandra
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Vrajitoarea Lenuta 2
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare