Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Iulie

0 35

Berbec 

Traversaţi o perioadă foarte agreabilă din punct de vedere amoros. Dar nu vă arătaţi prea idealist. Veneraţi partenerul şi nu ar fi cazul. Fiţi mai ponderat puţin.

Faceţi un scurt bilanţ şi stabiliţi-vă noi priorităţi. Vă luptaţi enorm pentru carieră şi doriţi să aveţi succes cu fiecare proiect realizat de dvs. Aveţi însă tendinţa de a exagera şi munciţi prea mult, epuizant.

Taur

În cuplu, aveţi nevoie de calm. Fugiţi de mondenităţi şi doriţi să vă cunoaşteţi cât mai bine partenerul. Calmaţi-vă puţin impulsurile şi încercaţi să fiţi cu picioarele pe pământ.

La serviciu, unele proiecte stagnează. Şefii nu vă mai apreciază elanul, din diverse motive, ceea ce stârneşte revolta dvs. firească. Dar nu vă ambalaţi mult, riscaţi o furtună.

Gemeni 

Flirturile sunt frecvente şi vă plac. Nu exageraţi însă, de dragul aventurii? Şarmul dvs. face ravagii. Succesul v-ar putea duce la o anume confuzie şi să nu mai distingeţi valorile şi priorităţile.

Încercaţi să vă destindeţi mai mult. Prea multă muncă vă oboseşte creativitatea recunoscută. Exploataţi cu brio oportunităţile de afaceri. Neglijaţi însă familia.

Rac

Personalitatea dvs. magnetică eclipsează multe persoane de sex opus. Vă place enorm aventura şi pentru ea, sunteţi dispus oricând de a risca.

Ieşiţi dintr-o problemă de sănătate care a produs multă panică în sufletul dvs. Superba dvs. energie vă va da o formidabilă ardoare la muncă. Miraţi pe toată lumea.

Leu 

Astrele vă influenţează discret în viaţa armonioasă de cuplu. În plus, luaţi decizii utile şi înţelepte, care se vor dovedi benefice pentru cuplu. Daţi frâu liber fanteziei. În plan financiar, veţi fi precaut.

Aveţi nevoie de mai multă odihnă. Riscaţi să intraţi într-un conflict deschis cu o persoană din anturaj. La serviciu, sunteţi o adevărată autoritate şi toţi vă cer sfatul.

Fecioară 

Vă îndrăgostiţi repede şi subit, dar evitaţi o implicare serioasă. Nu vă plac complicaţiile. Exigenţele dvs. amoroase deranjează de multe ori. Sunteţi prea nerăbdător.

Reuşita profesională îi trage pe toţi după dvs., daţi un nou suflu carierei dvs. În familie, relaţiile tensionate dau impresia că vreţi să vă impuneţi punctul de vedere cu orice preţ.

Balanţă 

Şarmante aventuri sentimentale, pasiune şi multă fericire. De toate aveţi parte acum şi ar fi indicat de a profita la maxim de aceste zile glorioase pentru dvs.

Nu vă îndepărtaţi prea mult de proiectele prioritare, deşi plănuiţi noi dezvoltări. Sunteţi eficace şi şeful vă apreciază valoarea. Partenerul, în schimb, pretinde mai multă atenţie.

Scorpion 

Sunteţi extrem de euforic în dragoste şi nu uitaţi să faceţi frecvent complimente partenerului. O persoană de sex opus vă atrage în mod deosebit şi vă pune pe jar. Atenţie însă, nu vă ambalaţi prea tare.

Aveţi probleme de sănătate majore şi ar fi bine să faceţi investigaţii amănunţite. La serviciu, apar noi oportunităţi. Faceţi dovada unei răbdări fără limite cu anturajul.

Săgetător 

Viaţa dvs. amoroasă va fi destul de bine protejată în ansamblu. Unele probleme se vor putea rezolva exclusiv pe calea dialogului. Nu ezitaţi, partenerul aşteaptă.

La serviciu, vor exista schimbări majore imprevizibile. Fiţi precaut şi nu discutaţi cu oricine şi inutil. Un duşman plănuieşte împotriva dvs., iar aliaţi găseşte destul de repede.

2019 horoscop bleu
2019 horoscop bleu

Capricorn 

Climatul sentimental este net agreabil, deşi vă alimentaţi discret cu unele îndoieli. Faceţi-vă serios un examen de conştiinţă, veţi găsi probabil unul sau două lucruri pe care vi le puteţi reproşa.

Aveţi o stare generală de sănătate foarte bună. Supravegheaţi-vă alimentaţia. Şeful plănuieşte noi favoruri pentru dvs. şi ar fi bine să profitaţi. Nu exageraţi totuşi cu efortul şi acordaţi timp partenerului.

Vărsător 

Aveţi o uşoară contradicţie cu partenerul dar totul se va rezolva în mod firesc, prin dialog şi argumente. Nimic nu este bătut în cuie. La orizont, se prefigurează o posibilă idilă, care însă vă stârneşte enorm imaginaţia.

Aveţi o bună formă fizică şi un tonus ridicat. Profitaţi de această superbă energie pentru a pune la punct noi proiecte şi speraţi că ele vor fi aprobate de şef.

Peşti 

Aveţi nevoie de stabilitate sentimentală şi iubirea nu vă poate aduce nicio problemă majoră. În cuplu, domneşte echilibrul şi fericirea. Dar aveţi nevoie de angajamente noi, serioase.

Vă confruntaţi cu insomnii pentru că unele proiecte, la care ţineţi enorm, stagnează. Trebuie să faceţi faţă unei schimbări la locul de muncă şi multe detalii nu vă vor conveni deloc.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 Clairvoyant Aida Maria
Banner 300x150 Tamaduitoarea Adelina
Banner 300x150 Vrajitoarea Renata
Banner 300x150 Tamaduitoarea Hara
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anastasia Venus ok555
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Prezicatoarea Aurelia
Banner 300x150 Clarvazatoarea Mama Maria 3
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare