marți, 21 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Iulie

Trebuie citit

Berbec 

Traversaţi o perioadă foarte agreabilă din punct de vedere amoros. Dar nu vă arătaţi prea idealist. Veneraţi partenerul şi nu ar fi cazul. Fiţi mai ponderat puţin.

Faceţi un scurt bilanţ şi stabiliţi-vă noi priorităţi. Vă luptaţi enorm pentru carieră şi doriţi să aveţi succes cu fiecare proiect realizat de dvs. Aveţi însă tendinţa de a exagera şi munciţi prea mult, epuizant.

Taur

În cuplu, aveţi nevoie de calm. Fugiţi de mondenităţi şi doriţi să vă cunoaşteţi cât mai bine partenerul. Calmaţi-vă puţin impulsurile şi încercaţi să fiţi cu picioarele pe pământ.

La serviciu, unele proiecte stagnează. Şefii nu vă mai apreciază elanul, din diverse motive, ceea ce stârneşte revolta dvs. firească. Dar nu vă ambalaţi mult, riscaţi o furtună.

Gemeni 

Flirturile sunt frecvente şi vă plac. Nu exageraţi însă, de dragul aventurii? Şarmul dvs. face ravagii. Succesul v-ar putea duce la o anume confuzie şi să nu mai distingeţi valorile şi priorităţile.

Încercaţi să vă destindeţi mai mult. Prea multă muncă vă oboseşte creativitatea recunoscută. Exploataţi cu brio oportunităţile de afaceri. Neglijaţi însă familia.

Rac

Personalitatea dvs. magnetică eclipsează multe persoane de sex opus. Vă place enorm aventura şi pentru ea, sunteţi dispus oricând de a risca.

Ieşiţi dintr-o problemă de sănătate care a produs multă panică în sufletul dvs. Superba dvs. energie vă va da o formidabilă ardoare la muncă. Miraţi pe toată lumea.

Leu 

Astrele vă influenţează discret în viaţa armonioasă de cuplu. În plus, luaţi decizii utile şi înţelepte, care se vor dovedi benefice pentru cuplu. Daţi frâu liber fanteziei. În plan financiar, veţi fi precaut.

Aveţi nevoie de mai multă odihnă. Riscaţi să intraţi într-un conflict deschis cu o persoană din anturaj. La serviciu, sunteţi o adevărată autoritate şi toţi vă cer sfatul.

Fecioară 

Vă îndrăgostiţi repede şi subit, dar evitaţi o implicare serioasă. Nu vă plac complicaţiile. Exigenţele dvs. amoroase deranjează de multe ori. Sunteţi prea nerăbdător.

Reuşita profesională îi trage pe toţi după dvs., daţi un nou suflu carierei dvs. În familie, relaţiile tensionate dau impresia că vreţi să vă impuneţi punctul de vedere cu orice preţ.

Balanţă 

Şarmante aventuri sentimentale, pasiune şi multă fericire. De toate aveţi parte acum şi ar fi indicat de a profita la maxim de aceste zile glorioase pentru dvs.

Nu vă îndepărtaţi prea mult de proiectele prioritare, deşi plănuiţi noi dezvoltări. Sunteţi eficace şi şeful vă apreciază valoarea. Partenerul, în schimb, pretinde mai multă atenţie.

Scorpion 

Sunteţi extrem de euforic în dragoste şi nu uitaţi să faceţi frecvent complimente partenerului. O persoană de sex opus vă atrage în mod deosebit şi vă pune pe jar. Atenţie însă, nu vă ambalaţi prea tare.

Aveţi probleme de sănătate majore şi ar fi bine să faceţi investigaţii amănunţite. La serviciu, apar noi oportunităţi. Faceţi dovada unei răbdări fără limite cu anturajul.

Săgetător 

Viaţa dvs. amoroasă va fi destul de bine protejată în ansamblu. Unele probleme se vor putea rezolva exclusiv pe calea dialogului. Nu ezitaţi, partenerul aşteaptă.

La serviciu, vor exista schimbări majore imprevizibile. Fiţi precaut şi nu discutaţi cu oricine şi inutil. Un duşman plănuieşte împotriva dvs., iar aliaţi găseşte destul de repede.

2019 horoscop bleu
2019 horoscop bleu

Capricorn 

Climatul sentimental este net agreabil, deşi vă alimentaţi discret cu unele îndoieli. Faceţi-vă serios un examen de conştiinţă, veţi găsi probabil unul sau două lucruri pe care vi le puteţi reproşa.

Aveţi o stare generală de sănătate foarte bună. Supravegheaţi-vă alimentaţia. Şeful plănuieşte noi favoruri pentru dvs. şi ar fi bine să profitaţi. Nu exageraţi totuşi cu efortul şi acordaţi timp partenerului.

Vărsător 

Aveţi o uşoară contradicţie cu partenerul dar totul se va rezolva în mod firesc, prin dialog şi argumente. Nimic nu este bătut în cuie. La orizont, se prefigurează o posibilă idilă, care însă vă stârneşte enorm imaginaţia.

Aveţi o bună formă fizică şi un tonus ridicat. Profitaţi de această superbă energie pentru a pune la punct noi proiecte şi speraţi că ele vor fi aprobate de şef.

Peşti 

Aveţi nevoie de stabilitate sentimentală şi iubirea nu vă poate aduce nicio problemă majoră. În cuplu, domneşte echilibrul şi fericirea. Dar aveţi nevoie de angajamente noi, serioase.

Vă confruntaţi cu insomnii pentru că unele proiecte, la care ţineţi enorm, stagnează. Trebuie să faceţi faţă unei schimbări la locul de muncă şi multe detalii nu vă vor conveni deloc.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Mai multe articole ca acesta