miercuri, 22 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Ianuarie

Trebuie citit
berbec 300px

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)

Aveți nevoie, mai mult ca oricând de a verifica eficacitatea puterii dvs. de seducție, dar partenerul dvs. nu apreciază deloc că flirtați sub nasul său. Nu depășiți limitele, sau veți avea surprize neplăcute!

Situația dvs. financiară devine puțin mai bună. Intuiția nu vă va înșela. La serviciu, veți cunoaște probabil o promovare sau veți primi laude din partea șefului.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)

În această perioadă, viața dvs. amoroasă nu este deloc protejată. Ambianța în cuplu riscă să se strice. Certurile pot duce chiar la despărțire.

Echilibrați-vă bugetul prin noi colaborări. Se arată unele semne, așa că nu le ignorați.

Raporturile cu colegii nu sunt dintre cele mai bune. Fiți atent la detalii. Excelați în comunicare. Este necesar pentru anturaj.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)

Un cuvânt al partenerului sau chiar un zvon vă perturbă serios. Dați-i mai multă libertate. Și oferiți și tandrețea pe care o așteaptă. Fiți mai cooperant.

Chiar și la serviciu, unde problemele s-au adunat și apar noi necesități. Probabil vor urma restructurări, deci fiți pe fază. Nu provocați dispute.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)

Încercați cu aviditate de a vă consolida locul în inima partenerului prin diferite atenții și gesturi, care provoacă o mare emoție. Trăiți clipe de bucurie reală, așă că bucurați-vă din plin.

Acum, va trebui să cheltuiți mai mult. Găsiți dinamismul pentru un proiect important și astrele vă ajută.

Leu (23 Iulie – 23 August)

Dialogați mult cu partenerul și sunteți tolerant, plin de dragoste. Viața sentimentală vă preocupă din ce în ce mai tare și joacă un rol important pentru dvs.

Fiți mai vigilent în domeniul cheltuielilor. Se cere prudență și răbdare. La serviciu, lucrurile o iau pe o pantă periculoasă și vă cam temeți. Căutați soluții pentru salvarea locului de muncă sau chiar o schimbare a acestuia.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)

Excelent climat pentru viața în doi din cuplul nostru. Pasiunea izbucnește năvalnic și vă bucurați de momente cu adevărat memorabile.

În pofida unei vieți sociale foarte active, încercați să vă menajați câteva momente de calm și de analiză în timpul zilei.

Șeful vă critică puțin, apoi vă oferă o responsabilitate nouă, pentru că se bazează pe dvs.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)

Viața conjugală vi se pare împlinită și traversați momente intense, pline de pasiune. Este ca o renaștere, care se datorează în special înțelegerii și toleranței de care dați dovadă.

La servicu, suspiciuni și teamă, o mare neliniște pentru viitor. Lucrurile se complică dramatic și nu vă convine.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)

Doriți cu ardoare să puneți cuplul pe baze noi, să vă înțelegeți mai bine cu partenerul, care oscilează încă sentimental. Multe nu-i convin.

Fiți mai precaut cu anturajul și cu un membru din familie. Aveți energie, însă vă supără o problemă de sănătate. Aveți încredere. Un plan mai vechi, prinde acum contur și vă bucurați.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)

Ardeți de nerăbdare să vă întâlniți cu o persoană de sex opus care vă dorește în secret. Semnele sale v-au entuziasmat fără limite. De ce să nu profitați de această oportunitate?

Luptați contra stresului și nervozității. Ar fi foarte util de a vă păstra moralul de oțel, mai ales că la serviciu va fi necesar să faceți față unor provocări neașteptate.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

Relațiile conjugale sau de cuplu nu se vor deteriora, pentru că sunteți dispus la multe concesii, de dragul echilibrului. Sunteți agreabil și plin de umor, creați o atmosferă plăcută în jurul dvs.

Deschide-ți ochii la cuvintele care se spun, la persoanele care te privesc. Poate că cineva te dorește. Șeful vă accelerează motivațiile și vă oferă un motiv de mare bucurie și bune pentru cariera dvs.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)

Supravegheați-vă partenerul discret și nu-i mai acordați atât de mult credit. S-ar putea să aflați și unele chestiuni neplăcute. Nu este cazul să vă alarmați sau să fiți gelos.

Cheltuiți în exces și nu este cazul. La serviciu, lucrurile se înrăutățesc și ar fi bine să aveți o alternativă reală.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)

Cuplul dvs. riscă să sară în aer dacă nu sunteți mai atent. Lăsați rutina și luați inițiative, fiți preocupat de o mică schimbare necesară.

Nici la serviciu nu merge perfect. Criza crează probleme mari și nu puteți avansa. Dar un prieten vă oferă o șansă și ar fi bine să o acceptați. Schimbările vor fi din mers.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mai multe articole ca acesta