duminică, 21 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Ianuarie 2020

Trebuie citit

Berbec 

Sunteţi indecis şi aveţi tendinţa de a duce o viaţă dublă, care să vă protejeze de o situaţie afectivă prea angajată care nu vă convine pentru moment.

Veţi putea face o afacere foarte bună. Aveţi multă energie şi puteţi să vă atingeţi scopul la serviciu. Astrele vă susţin orice demers. Dar nu întindeţi prea mult coada. Profitaţi de dispoziţia partenerului pentru a vă încărca moral bateriile.

Taur

Tandreţea va deveni pasiune, dar nu veţi putea probabil să o exprimaţi atât de clar. Dacă partenerul dvs. nu o va înţelege, nu jucaţi pe cartea seducţiei ca să-i provocaţi gelozia.

Aveţi dificultăţi reale cu unele afaceri. Fiţi totuşi precaut. Şi nu vă faceţi prea multe iluzii privind proiectele în desfăşurarea de la serviciu. Vi se pun piedici şi unele propuneri nu sunt serioase. Aveţi nevoie de garanţii.

Gemeni 

Ţineţi enorm la libertatea dvs. şi aveţi o mare poftă de distracţie. Ştiţi să seduceţi uşor şi nu prea aveţi limite. Partenerul se cam teme, din această cauză şi este în alertă.

La serviciu, griji şi preocupări multiple, stres. Nimic nu merge după cum vreţi şi plănuiţi o schimbare de atitudine, poate chiar să provocaţi un conflict cu şeful. Aveţi impresia că deţineţi adevărul.

Rac

Vă descurcaţi de minune în domeniul amoros, unde vă simţiţi cel mai bine. În cuplu, vă menţineţi cota de seducţie şi echilibraţi de fiecare dată pornirile partenerului. Sunteţi stăpân pe situaţie.

Este momentul să vă intensificaţi eforturile la muncă. Apar noi oportunităţi şi ar fi cazul să nu le rataţi. Câştigaţi respectul şefului şi vă impuneţi cu tact în faţa anturajului. Sunteţi un bun organizator.

Leu 

Nu s-ar putea spune că domeniul conjugal (sau de cuplu) ar fi exaltant. Aveţi tendinţa spre iubire fără perdea, spre aventură. Seduceţi uşor şi nu vor lipsi unele complicaţii sentimentale.

Menajaţi-vă mai mult sănătatea, şi evitaţi în mod special surmenajul datorat unor proaste gestionări a activităţii dvs. Un asociat sau un coleg a interpretat greşit una dintre propunerile dvs. Posibil conflict.

Fecioară 

Seducător iremediabil. Daţi dovadă de multe sentimente amoroase intense faţă de o persoană de sex opus. Şarmul şi magnetismul dvs. vă vor aduce nenumărate satisfacţii.

Sunteţi tentat de a risca prea mult şi nu este cazul. Eficacitatea dvs. va provoca admiraţia anturajului şi a şefilor. Vi se vor da noi sarcini şi răspunderi, care însă vă vor îndepărta de partener.

Balanţă 

Relaţia dvs. cu partenerul este din ce în ce mai dificilă. Aveţi multe divergenţe serioase şi lipseşte dialogul. Munciţi mult pentru reconciliere. O întâlnire sentimentală riscă să vă schimbe o parte din planuri.

La serviciu, nimic nu vă pare imposibil. Duceţi la bun sfârşit toate planurile fără greşeală. S-ar putea să vi se propună un rol pe măsură, cu creşteri salariale. Atenţie însă la unele dificultăţi.

Horoscop 2020
Horoscop 2020

Scorpion 

Mari probleme în căsnicie, peste care încercaţi să treceţiu cu zâmbetul pe buze sau să le ignoraţi. Nu vă consideraţi răspunzător de situaţia creată. Preferaţi singurătatea şi să nu purtaţi o conversaţie deschisă, de care vă temeţi.

Vitalitatea este bună şi vă ajută să întocmiţi noi proiecte, unele grandioase şi dificile. Dar vă simţiţi apt de a le duce la bun sfârşit.

Săgetător 

Fantasmaţi prea mult şi parcă aţi uitat să trăiţi în realitate. Aveţi multe pofte şi doriţi sau plănuiţi o schimbare majoră, care s-ar putea să vă afecteze cuplul.

Se prezintă bune oportunităţi profesionale. Posedaţi un dinamism excelent, remarcat de toţi. Nu neglijaţi însă relaţia cu partenerul, care ar trebui să devină o oportunitate pentru dvs. Profitaţi de relaţii şi de imaginea pe care v-aţi creat-o.

Capricorn 

Vă arătaţi realist cu partenerul şi îi demonstraţi cât cât de mult vă potriviţi. Dar luptaţi cu abilitate pentru independenţă. Aveţi o pasiune care răscoleşte mult spiritele. De ce fugiţi de marea iubire?

Este o perioadă propice studiului, avântului în planurile rămase în urmă şi întocmirii de noi proiecte, dar numai cu acordul şefului. Obţineţi cu uşurinţă orice sprijin pentru că sunteţi convingător.

Vărsător 

Nu intraţi în provocări inutile, în special în ceea ce priveşte organizarea vieţii în gospodărie. S-ar putea să vă confruntaţi cu o ripostă serioasă. O întâlnire amoroasă riscă să vă cam destabilizeze.

La serviciu, veţi avea multe obstacole. Demonstraţi însă abilitatea, talente de organizator şi eficacitate maximă. Succesul este garantat. Dar vă cam lipseşte timpul liber.

Peşti 

După o perioadă dificilă, în viaţa dvs. a revenit calmul. Sunteţi destins, mai pozitiv cu apropiaţii şi, în special cu partenerul. Plimbări, discuţii utile, momente magice, toate vă priesc de minune.

Daţi dovadă de luciditate în faţa unor probleme dificile la serviciu şi şeful este convins de aportul dvs esenţial. Nu vor întârzia câştigurile… Vi se propun noi sarcini, pentru că dinamismul dvs. place.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până...

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Mercedeza

Doamna  vrăjitoare Mercedeza pentru mine este ca un înger păzitor, credeţi-mă. Înainte să apelez la dânsa orice încercam să fac mi se întorcea totul pe dos în toate privinţele, eram lipsită de orice speranţă

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Transilvania

Vă mulţumesc enorm, doamnă vrăjitoare Morgana, cu adevărat cea mai bună pentru că mi-aţi adus soţul înapoi după o...

Mai multe articole ca acesta