Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Aprilie

0 63

Berbec (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Totul ar trebui să se petreacă bine pe plan sentimental. Dar atenţie, riscaţi să fiţi prea posesiv şi să alungaţi persoana iubită. Aveţi un fler deosebit pentru a atrage bani însă cheltuiţi aiurea şi puteţi intra într-o situaţie delicată.

Încercaţi, dacă puteţi, să vă apropiaţi de un coleg cu care înainte vă înţelegeaţi bine. Experienţa sa vă va putea ajuta. Şi faceţi acelaşi lucru şi cu familia, care aştepată acest semn.

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

O anume singurătate vă apasă enorm. Dar nu este un motiv pentru a sta de-o parte. Fiţi activ şi comunicaţi cu familia, distraţi-vă. Cheltuiţi mult, însă şi câştigaţi îndeajuns. Sănătatea dvs. este foarte bună.

La serviciu, veţi avea multe ocazii interesante, de care este bine să profitaţi. Familia vă indispune şi căutaţi alinul în altă parte. Dar greşiţi fundamental.

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Aveţi nevoie de fidelitate şi de securitate pe plan sentimental. Armonia vă inspiră să dezvoltaţi şi mai mult senzualitatea dvs. În cuplu, trăiţi o mare pasiune, care se reflectă în toate activităţile pe care le desfăşuraţi.

Şeful vă propune pentru o avansare şi vă dă noi responsabilităţi. Atenţie însă, sunteţi prea impulsiv şi provocaţi multă lume. Poate că aveţi nevoie de a vă manifesta într-un alt colectiv.

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Aveţi tendinţa de a întoarce spatele dragostei şi să fiţi singuratic, imaginându-vă că aşa atrageţi mai mult. Nu! Faceţi un efort pentru a vă comunica visele, dorinţele şi proiectele. Fiţi mai deschis.

La serviciu, aveţi o mare ambiţie de a vă impune proiectele însă aveţi şi capacitatea de a reuşi. Mai ales că şeful şi partenerul vă susţin nemijlocit.

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Agresivitatea şi autoritatea dvs. excesive vor fi resimţite rău de partenerul dvs., care se simte complexat. Ambiţiile dvs. încercaţi-le cu alţii… Găsiţi o soluţie de compromis, sau cuplul dvs. riscă să se destrame în curând.

Cu banii nu staţi foarte repede iar facturile vă presează. La serviciu, controlaţi cu exigenţă totul, ceea ce deranjează enorm anturajul. Fiţi mai precaut şi slăbiţi puţin nivelul exigenţelor, dacă vreţi să vă fie bine.

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Se profilează o nouă dragoste la orizont, ceea ce vă va preocupa în cea mai mare măsură. Dar va fi un foc de paie. Sunteţi însă intuitiv în domeniul afacerilor şi veţi obţine profituri semnificative.

La serviciu, aveţi parte de o atmosferă încărcată. V-aţi făcut deja prea mulţi duşmani, care nu vă văd cu ochi buni succesele. Acordaţi o mai mare importanţă familiei şi partenerului, care solicită asta.

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Traversaţi o perioadă de mari tulburări în viaţa dvs. sentimentală. Începeţi să vă îndoiţi de sentimentele persoanei iubite, dar şi de ale altora, cu care cochetaţi discret. Plănuiţi o schimbare esenţială, pe care o consideraţi prioritară.

La serviciu, şeful vă face pe plac pentru că vă apreciază mult eforturile şi realizările. Partenerul vrea mai multă comunicare. Daţi-i satisfacţie!

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Nu vă mai înţelegeţi deloc cu partenerul, nu mai sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Iar vina este împărţită. Poate v-aţi îndepărtat nepermis de acesta şi l-aţi neglijat. Încercaţi neapărat o conciliere.

Nici la serviciu trebuirile nu merg după cum doriţi. Bârfele vă deranjează iar duşmanii declaraţi complotează în tăcere. Munciţi însă mult, epuizant. Aveţi nevoie de mai multă linişte şi alungaţi stresul, dacă puteţi.

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Profitaţi din plin de o perioadă plină de dragoste în viaţa dvs. şi de generozitatea şi pasiunea partenerului. Sunteţi foarte romantic. Nu faceţi însă nicio tranzacţie financiară sau vrun contract.

La serviciu, avansaţi pas cu pas, căci abordaţi toate dificultăţile cu multă energie şi prezenţă de spirit. Şeful este foarte mulţumit de dvs. Deciziile dvs. sunt excelente. Şi partenerul vă incită la responsabilităţi multiple.

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Entuziasmul dvs. amoros este de neoprit. Se impune însă austeritate în domeniul cheltuielilor şi investiţiilor. Consumaţi mai mult peşte şi renunţaţi la carnea grasă, deşi vă cam place.

Şeful nu este mulţumit de dvs. Nu mai sunteţi destul de concentrat şi parcă v-a pierit elanul. Cultivaţi relaţii utile, indispensabile. Atenţie, în cuplu, afecţiunea dvs. este prea sufocantă.

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Veţi fi mai puţin receptiv şi emotiv la dragoste decât de obicei. Dar nu vă neliniştiţi! Pentru unii nativi, această lună va marca începutul unei dragoste secrete. La serviciu, căpătaţi încrederea anturajului, însă mai ales a colectivului. Stopaţi orice bârfă şi revoltă, căci atitudinea dvs. este apreciată iar ideile sunt geniale. În familie, riscaţi să creaţi o anumită confuzie.

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Încercaţi să amelioraţi calitatea relaţiei conjugale. Partenerul dvs. apreciază afecţiunea de care daţi dovadă. Cuvintele sunt uneori mai expresive. La serviciu, multă muncă, stres şi probleme. Un duşman vă pune beţe în roate. N-ar fi exclus să fiţi promovat. Organizaţi-vă mai bine viaţa de familie şi acordaţi-i mai mult timp.

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 Clairvoyant Aida Maria
Banner 300x150 Tamaduitoarea Adelina
Banner 300x150 Vrajitoarea Renata
Banner 300x150 Tamaduitoarea Hara
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anastasia Venus ok555
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Prezicatoarea Aurelia
Banner 300x150 Clarvazatoarea Mama Maria 3
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare