duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Fortul Meigs din Ohio este bântuit

Trebuie citit

William Henry Harrison a fost al nouălea preşedinte al Statelor Unite al Americii. A fost desemant în cea mai înaltă funcţie din stat în 1840, când avea vârsta de 68 de ani.

 

William Henry Harrison
William Henry Harrison Sursă foto: Wikipedia

Originar din Virginia, Harrison a devenit celebru pentru că a condus forţele americane împotriva amerindienilor în timpul bătăliei de la Tippecanoe în 1811 unde a dobândit porecla de Tippecanoe ( sau Old Tippecanoe).
Ca general al armatei americane, şi-a adus o contribuţie notabilă la bătălia care s-a dat pe râul Thames din 1813 unde a repurtat o mare victorie. Astfel, s-au pus capăt ostilităţilor din regiunea Marilor Lacuri.
În timpul Războiului din 1812, generalul Harrison era stabilit la Fort Meigs ( o fortificaţie de-a lungul râului Maumee), la sud de Toledo, Ohio pentru a respinge al doilea atac al britanicilor. El a ordonat ca fortul să fie abandonat și parțial ars, după o luptă foarte sângeroasă.

FortMeigsGuides
Sursă foto: Wikipedia

Oamenii din zonă susțin că aud uneori zgomote de luptă: sunetele de tobe, arme și tunuri. Dar văd de asemenea urme de paşi și apariții de fețe care se uită pe fereastră.
În bătălia sângeroasă care a avut loc la acest fort au pierit aproximativ 500 de americani, britanici și indieni. Acești soldați nefericiţi au fost îngropaţi în morminte nemarcate din fort, care a fost reconstruit de către The Ohio Historic Society și redeschis pentru vizitatori în 1974 ( fortul se află în National Historic Landmark). La excavările din timpul reconstruirii au fost descoperite numeroase artefacte.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta