duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Entităţi stranii din altă lume surprinse în pădurile din Chile

Trebuie citit

O nouă enigmă pare să atragă atenţia asupra Americii de Sud, mai exact în Chile, unde s-au observat nişte umanoizi stranii în zone pustii din sudul acestei ţări. Mărturiile oamenilor se referă la entități din altă lume misterioasă a căror înălțime era apreciată între 2,5 până la 3 metri.
Unele evenimente deranjante, cu aspect de paranormal, au avut loc la 16 decembrie 2015 şi implică doi frați care trăiesc în partea de sud a ţării sud-americane.
Este o poveste incredibilă despre un tânăr student identificat pe nume Miguel, de 24 ani, care s-a întors de la un colegiu din orașul Concepción acasă, situată într-o zonă rurală în regiunea Araucania. Familia lui îl așteapta în vacanța sfârșitului de an.
La sosirea la destinație într-o după-amiază deosebit de cald, Miguel a decis să facă o plimbare cu bicicleta prin pădurea din apropiere împreună cu fratelui său Patricio, în vârstă de 14 ani.
După ce au călătorit timp de aproximativ o oră, de-a lungul căilor accidentate, cei doi frați au decis să-și ascundă bicicletele lor într-un tufiș pentru a face jogging în pădure, în speranța de a găsi câteva râuri din regiune cu apă proaspătă ca să se răcească.
După ce s-au odihnit timp de câteva ore, Miguel i-a propus fratelui său să se întoarcă acasă înainte de apusul soarelui ca să nu-i prindă întunericul pe drum. Cele două biciclete ale lor erau lipsite de dispozitivele pentru iluminat în condiții de siguranță și aveau de parcurs un teren accidentat.
Cei doi frați s-au decis să urmeze aceeași cale. Dintr-o dată, au auzit un zgomot ciudat în spatele lor, similar cu cel emis de două pietre care se sparg.
Hotărâţi să descopere originea zgomotului misterios care le-a atra atenţia, frații au aruncat în jos bicicletele și au intrat în tufișuri şi, în fața unui copac au rămas muţi de uimire. Băieţii au observat doi umanoizi ciudaţi care păreau să-i fixeze intens.
Conform descrierii făcute de frați, cele două ființe erau foarte mari, de aproximativ trei metri, cu brațe lungi care atârnau în apropierea corpului lor fragil și incomod.aliens Chile
Privirea lor terifiant sublinia dimensiunea mare a gurii care tinerilor li se părea deosebit de disproporționată. Corpurile acestora, păreau a fi acoperite de un fel de costum verde strâmt, degajând o aură foarte intensă, prin care se putea simți o căldură puternică, o senzație similară ca atunci când vă înclinați picioarele lângă o sobă sau șemineu.
Miguel a declarat mai târziu că datorită puternicei uimiri s-a poticnit și a căzut pe spate, în timp ce fratele lui mai mic a început să plângă, paralizat de frică.
Cu mare efort, Miguel l-a luat pe fratele său de braț au fugit auzin însă zgomotul paşilor celor două ființe ciudate, care păreau să-i urmărească îndeaproape.
Dar povestea nu s-a terminat aici! După ce s-au întors acasă, au spus mamei lor că au auzit din nou același sunet care părea să vină acum din exterior. Intrigat, Miguel s-a uitat pe fereastră şi a observat cele două fiinţe stranii pe care le întâlniseră în adâncul pădurii care se găseau în prezent în faţa casei lui. Cele două entități misterioase au început să inspecteze zona mult timp și apoi au dispărut în pădure, de unde au venit.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Tj8W_QWOzE4

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Chișinău și Bălți

Am căutat cu asiduitate o vrăjitoare foarte bună și am avut noroc cu carul. Mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare...

Nu am crezut în vrăji şi farmece

Nu am crezut în vrăji şi farmece cu toate că mi se întîmplau necazuri unul după altul. Întâmplător, m-a oprit o țigancă frumosă care m-a fixat şi mi-a spus adevărul.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img