duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Droguri şi prostituate pe iahturile de lux ale miliardarilor

Trebuie citit

V-ați întrebat vreodată cum este viața pe un iaht de lux al unui miliardar? Un membru al echipajului a făcut recent câteva dezvăluiri pentru Sunday Times Style.

200
El spune că la bord, totul sau aproape totul este permis. Odată, i s-a întâmplat să adune jucării erotice a doua zi după o seară de beţie, sau de a găzdui “prostituate din Rusia și Letonia”.
Dan (nu este numele său real) a explicat că majoritatea prostituatelor sunt conduse pompos în Mercedesuri la barcă și apoi alese să-și petreacă restul zilei pe iahtul de lux.
Omul spune că cei mai dificili clienţi nu sunt însă proprietarii bărcii, ci cei care o închiriază pentru o săptămână sau mai mult.
Clienții speciali pot consuma până la 850.000 de euro pe săptămână pentru un iaht, care are tot luxul necesar: piscină, care se transformă în heliport, baruri acvatice sau cinema.
“Totul se învârte în jurul valorii de” iau droguri, aduc prostituate, profităm de personal, “susţine Dan.
Dar acest loc de muncă are marile sale avantaje. La sfârșitul unei croaziere, oamenii sunt de obicei foarte fericiţi şi generoşi cu personalul de la bord, oferind cadouri de lux (ceasuri, iPad-uri, ochelari de soare etc.).
Thebe Ringner, o fată a plăcerii, spune povestea unui proprietar arab bogat care şi-a răsplătit echipajul cu un Mercedes oferit fiecărui membru. De viața de lux pot beneficia şi alții, nu?

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Nu am crezut în vrăji şi farmece

Nu am crezut în vrăji şi farmece cu toate că mi se întîmplau necazuri unul după altul. Întâmplător, m-a oprit o țigancă frumosă care m-a fixat şi mi-a spus adevărul.

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img