Paranormal

Cimitirul îndrăgit de Satana

0 769

Orăşelul liniştit Stull este situat în Kansas, Statele Unite ale Americii. A fost fondat în secolul al XIX-lea de coloniştii germani şi olandezi. Acest oraş izolat a fost numit iniţial Deer Creek.
În 1857, şase familii, urmaşii fondatorilor, locuiau în apropiere de oraş. Zece ani mai târziu, au adunat suficiente fonduri pentru a construi o biserică din piatră pe un teren donat de Jacob Hildenbrand în acest scop și un cimitir. Până 1908, predicile au fost făcute în limba germană.
Oraşul s-a dezvoltat puțin și încet. Un oficiu poștal a fost deschisă în 1899, dar va fi eliminat patru ani mai târziu. Şeful acestuia, Sylvester Stull, va da numele său noului oraș. Biserica The Stull Church of Christ a fost începută în 1907.
În secolul 20, în oraşul Stull au avut loc două tragedii. Un băiat a fost găsit carbonizat dupa ce tatăl lui a dat foc la unul din terenurile sale arabile, fără să ştie că fiul său se găsea acolo. La câteva luni după această primă tragedie, un om din sat a dispărut în mod misterios. A fost găsit apoi spânzurat de un copac în cimitir.
Zvonurile din jurul cimitirului din Stull sunt numeroase. Acest loc ar fi, de fapt una dintre cele șapte porțile ale iadului. Diavolul apare aici de două ori pe an. Unii susțin că vine în vizită la mormântul unei vrăjitoare îngropată în cimitir, și care a fost marea lui dragoste.

satana
Vizitatorii au declarat în reepetate rânduri că au fost prinşi cu violenţă sau împinşi în timp ce mergeau pe jos în cimitir. S-au auzit două voci şi au apărut frecvent fantomele unor copii mici jucându-se printre morminte.
Cimitirul din Stull generează totodată fenomene neurologice neliniştitoare vizitatorilor: aceştia se plâng des de pierderi de memorie şi de dezorientare.
Este dificil să se cunoască originea exactă a acestor zvonuri, dar se pare că au fost amplificate și răspândite pe scară largă în anii ‘70.
În 2002, biserica evanghelică a fost demolată, spre marea disperare a localnicilor, care sperau să păstreze această clădire istorică.
Dar cea mai mare problemă cu care se confruntă locuitorii din Stull nu este, probabil, prezența fantomelor sau demonilor, ci luminatul efectiv al cimitirului. Atraşi de reputația sa, sataniști, vânători de fantome sau simpli curioşi vin cu duiumul spre a cerceta locul bântuit şi a sesiza orice mișcă în cimitirul din Stull.
Astfel, într-un singur an, autoritățile au trebuit să alunge 500 de adoratori ai lui Satana care așteptau, în picioare pe morminte, pentru a vedea sosirea diavolului.
Momentul cel mai neplăcut are însă loc cu ocazia Halloween-ului, deoarece aici există un mare aflux de vizitatori fără scrupule, care profanează uneori mormintele.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 Alina Trandafir
Banner-300x150-Vrajitoarea-Valentina
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Irina Ioana
Banner 300x150 Vrajitoarea Maria Theodora
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare