duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Apariţia Fecioarei Maria într-o pădurice din Midi-Pirinei

Trebuie citit

Picheloup este un loc foarte preţuit în lumea catolică deoarece aici au avut loc apariţii ale Fecioarei Maria. Păduricea se află în Arnaud-Guilhem în departamentul Haute-Garonne din Midi-Pirinei.

Prima apariţie a avut loc la 23 iunie 1859. Fecioara Maria însoțită de Sfântul Petru și Sfântul Ioan s-au arătat în faţa a patru țărani din satul Arnaud-Guilhem en Comminges, care păzeau turmele lor în pădurea comunală numită Picheloup: Félicie Cavé, Jeanne Sarlabous şi două surori, Marianne şi Françoise Bernadet.

Fecioara Maria
Fecioara Maria

Într-un manuscris din 1879 regăsit în arhivele diocezei din Auch în 2002, se scrie:
” În 1859, în ajunul sărbătorii de Sf. Ioan Botezătorul, 23 iunie, Françoise (Bernadet) a văzut prima, pe trunchiul unui stejar care tocmai fusese tăiat, o fetiță care părea să aibă patru sau cinci ani. Avea alături de ea patru copii mici, câte doi de fiecare parte care erau la fel de mici ca ea. Nu erau atât de frumos și atât de bine îmbrăcaţi. Vedera Ei ne-a intimidat şi nu îndrăzneam să-i spunem nimic.”
În cele din urmă, după ce a examinat-o cu multă atenție, Francoise i-a spus în dialect patois, deoarece nu știa deloc să vorbească limba franceză: “Micuţo, cum te numeşti?
Ea a răspuns: “Numele meu este Maria din Cer. ”
Françoise i-a spus: ” De unde ești? Eşti din St. Martory? ” Ea i-a răspuns:” Sunt din Cer “.
Françoise i-a spus: “Şi noi vom merge în cer?” Ea a răspuns: ” Oh! da, este frumos “. Ea a răspuns:” Dacă sunteţi înțelepţi și nu faceţi păcate. ”
Françoise a întrebat-o: ” De ce plângi?”
Ea a răspuns:” Acolo sunt păcătoși care mă fac să plâng pentru că îl leagă în fiecare zi pe fiul meu pe cruce. ”
Atunci Françoise i-a zis: ” Nu plânge, du-te, mâine îţi voi aduce cireșe.”
Pe buze i-a apărut un mic zâmbet. Françoise i-a mai spus: “Cum se numeşte băiatul de acolo?” Ea a arătat dreapta Sfintei Fecioare. I-a răspuns: “Numele lui este Petre.”

“Și celălalt? ” a întrebat-o Françoise arătându-i spre stânga. Ea a răspuns: ” Numele lui este Ioan.

Acesta o privea pe Fecioara Maria şi ceilalţi trei ţineau ochii plecați și păreau foarte trişti.”
Relatare a fost scrisă de clarvăzătoarea Félicie Cavé (NDAG 1-4). La 27 martie 1860, Sfânta Fecioară i-a dictat o profeţie:
“Iată, copilul meu, secretul pe care trebuie să ți-l spun. Vreau ca această scrisoare să nu fie citită de nimeni înainte de ora stabilită. Papa va fi persecutat, oraşul sfânt și puterea temporală a Papei vor fi luate de către Victor Emmanuel. Papa va avea inima străpunsă de durere. Va vedea urâciunea pustiirii în orașul sfânt. Mănăstirile vor fi distruse, religioşii vânaţi, religia în mare pericol și el însuși va fi făcut prizonier. Relele care amenință poporul meu, dacă nu se va transforma, sunt războiul, ciuma și foametea; războiul se va extinde de la est la vest, dacă poporul meu va rămâne neîncrezător; Arhiepiscopul de Toulouse, care va domni atunci va putea, dacă vrea, să oprească toate aceste probleme prin construirea capelei pe care o cer să mi se ridice la Arnaud-Guilhem deoarece păcătoșii se vor converti și fiul meu va fi dezarmat. Dacă Arhiepiscopul refuză ceea ce-i cer, el și tot poporul lui vor fi pedepsiţi, dar mai presus de toate el care a avut instanţele fiului meu. Sunt eu, Maria, Maica Durerii, care vă spune aceste lucruri pentru mântuirea poporului meu.”

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta