duminică, 21 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Am suferit enorm din cauza vrăjilor și farmecelor

Trebuie citit

Eram confuză, părăsită, o femeie practic fără perspective amoroase, o tresti în bătaia vântului, ce mai.

Am apelat la doamna vrăjitoare Elena Minodora, de pe www.vrajitoarero.com cu o mare speranță, poate ultima…Știam că a dat interviuri la BBC ; CNN ; la televiziunea din Moscova, Sofia etc., era o persoană apreciată în lume.

Mi-a dat în cărţile de tarot şi mi-a făcut ritualuri de magie complicate, de zi şi de noapte, timp de o săptămână. A fost foarte răbdătoare cu mine, din fericire. Ce doream? Să rămân cu omul pe care îl iubeam nespus în secret şi să mă despart de cel rău, cu care trăiam în concubinaj și care nu mă ierta. Mi se părea esenţial şi logic. Putea însă să mă ajute oare să fiu și eu fericită?
Doamna Elena Minodora, n-o să credeţi însă a reuşit acolo unde abia speram. Ticălosul care mă umilea constant, chiar și după ce a fugit la altele, a fost cel care, cu un elan neînţeles, mi-a cerut să ne despărţim definitiv.

Ce-i drept, era tare preocupat să scape cât mai repede de mine şi nu i-am stat în cale, se înțelege. Mai ales că, în urma vrăjilor și farmecelor pe care mi le-a făcut, suferisem enorm destul din cauza lui.

Şi oricum, aveam o alternativă deloc de neglijat, care mă tenta al naibii de mult, enorm. Doream să-mi refac viaţa şi să am un copil cu cel pe care îl iubeam. N-am putut să-l las de izbelişte. Viaţa este totuşi frumoasă și am profitat la maxim de această oportunitate superbă, grație ritualurilor de vrăjitorie făcute de doamna Elena Minodora din București.

                                                                       Pamela, Londra, Anglia

Contact: 0745.826.897

vrajitoarea Elena Minodora in ritual la balta 5v
Copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până...

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Mercedeza

Doamna  vrăjitoare Mercedeza pentru mine este ca un înger păzitor, credeţi-mă. Înainte să apelez la dânsa orice încercam să fac mi se întorcea totul pe dos în toate privinţele, eram lipsită de orice speranţă

Mai multe articole ca acesta