vineri, 3 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Magie neagră şi crime inexplicabile în Haiti

Trebuie citit

În Haiti, în ultima vreme, tot mai multe crime sunt legate de magia neagră, într-o ţară unde vrăjitoria este la mare preţ.
În 2009, în sudul insulei, un caz a făcut multe valuri şi a răspândit groază. Un grup de oameni care participau la o veghe de rugăciune au fost ucişi în timpul nopţii.

Papusa voodoo
Papusa voodoo

Un amănunt special a dat fiori pur şi simplu : sub tălpile picioarelor, victimele aveau o inimă străpunsă de o săgeată. Supravieţuitorii acestui masacru, înspăimântaţi, au declarat că aveau de-a face cu « o forţă necunoscută ».
Recent, a reapărut aceeaşi expresie, cu ocazia unei alte tragedii care a survenit într-o localitate de pe dealurile de la Thomassin, numită Pétition-Ville, unde o familie a fost aproape decimată. Patru persoane au fost ucise, inclusiv un copil, în timp ce alte cinci persoane au fost duse la spital în stare foarte critică, după cum a declarat agenţia Alertehaiti.
Potrivit acesteia, pe corpurile victimelor nu s-a găsit nicio urmă de rană ! Niciun indiciu la persoanele moarte sau la cele care au fost duse la spital din care să se constate că oamenii au fost supuşi violenţelor.
Mai mult, nu s-a observat nicio urmă de furt, deşi în zonă au fost consemnate recent câteva.
Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei locale, martorii ar fi declarat că s-au confruntat cu o « prezenţă de origine necunoscută » , sugerând că ar fi vorba despre magie neagră.
La Jacmel, o localitate învecinată, 40 de eleve au declarat că au trăit « lucruri ciudate », dar nimeni nu a murit. La Miragoâne, un tânăr a fost găsit mort în casa lui cu o gaură în gât, care i-a fost tăiat.
În Haiti au avut loc multe asasinate inexplicabile, în timp ce poliţia rămâne perplecsă şi nu ştie cine sunt autorii acestor crime.
Din 2003, în Haiti s-a stabilit ca religie oficială voodoo. În plus, legea nu prevede nicio sancţiune împotriva criminalilor care acţionează sub pavăza misticismului. Judecătorii dispun chiar de un vraci personal, numit hougan sau bocor. În ţară, voodoo şi politica sunt foarte legate. De pildă, un vrăjitor tânăr are ambiţii prezidenţiale.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Anglia și Spania pentru vrăjitoarea Monica Ioniță

Mulţumesc doamnei vrăjitoare Monia Ioniță care a reuşit să mă scape de impotenţă și de argintul viu. Simt că...

Mulțumiri foarte noi primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Londra și Caracas

Am apelat recent, cu cea mai mare speranţă, la doamna ghicitoare Hara pentru că reprezintă o dovadă a calității....

Mulţumiri foarte noi din orașul englezesc Lutton pentru vrăjitoarea Cristina

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji sau farmece, nu știu exact, mai ales că...

Mulțumiri din Italia și Covasna pentru vrăjitoarea Morgana

Ce greu găsești o vrăjitoare bună, care să te înțeleagă și să te ajute cu adevărat. Că de vorbe...

Mai multe articole ca acesta