luni, 22 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Vrăjitoarea Morgana m-a scăpat de rivală

Trebuie citit

Sunt o fată simplă, drăguţă însă foarte nefericită în dragoste. M-am îndrăgostit de cine nu trebuia şi acum, nu mai ştiu ce să fac. Chiar pot să vă declar că sunt cam disperată. Sau, mă rog, am fost. Dar mai bine să vă povestesc.
Am întâlnit un bărbat şi am făcut totul pentru ca să fiu îndrăgostită de el. După 7 luni am devenit iubita sa. Numai că el, fie a văzut în mine o simplă aventură, fie o târfă încât pot să vă spun că s-a purtat foarte urât cu mine, josnic. Şi nu l-am înţeles.
Câteva zile, a fost minunat. Totul. Apoi, lucrurile s-au împuţit şi el a început să fie rău, de nerecunoscut. Ce l-a schimbat atât de mult şi aşa de repede? O femeie? O rivală? Parcă m-ar fi urât! Nu-l mai înţelegeam.
După ce m-a amăgit şi m-a făcut să visez că totul este posibil, că voi deveni curând soţia lui, acest bărbat pur şi simplu m-a lăsat baltă. Am plâns mult. Şi, pentru că doream să-l păstrez şi să ştiu ce se petrece cu adevărat cu el, am făcut orice am crezut de cuviinţă.

Morgana
Morgana copyright Segra Media

În cele din urmă, m-am dus la vrăjitoarea Morgana şi am rugat-o frumos să mă ajute în dragoste. De ce nu puteam să am şi eu noroc, aşa ca altele? Ce rău îi făcusem? Cu ce eram mai prejos ca altele? Cu ce? Îl iubeam enorm şi nu concepeam sub nicio formă să-l pierd.
Din fericire, vrăjitoarea Morgana, o vrăjitoare bună şi cu mult har, m-a înţeles şi a dorit cu adevărat să mă ajute. Şi-a dat imediat seama că aveam farmece făcute şi cu talentul său recunoscut, pentru care nu am decât cuvinte de mulţumire, m-a ajutat după cum mi-a promis.
Mi-a dezlegat cu abilitate farmecele puternice şi acum pot să vă jur că sunt o femeie liniştită şi fericită. Din cauza lui, am suferit (a trecut însă). Era să-mi pierd şi serviciul pentru acest om… Ce noroc am avut totuşi că am apelat la vrăjitoarea Morgana!
N-am să pot să uit niciodată faptul că m-a ajutat exact atunci când am avut cea mai mare nevoie. Iubirea cere sacrificii. Prietenul meu a fost încurcat cu şefa lui şi până la urmă, a revenit. Dar a trebuit pentru asta să-şi schimbe serviciul (ceea ce mi-a spus şi Morgana). Nu ştiu dacă el mă merită, însă mă bucur că am ceea ce mi-am dorit.
O găsiţi la telefonul : 0760.149917. Sau vizitaţi şi pagina sa de pe siteul www.vrajitoarero.com, cum am făcut şi eu când am găsit-o.

Giulia, Madrid, Spania

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Sandra primite din Cluj Napoca și Europa

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoarei Sandra care a reuşit să mă scape de blestem și mi-a dezlegat cununiile. Simt că...

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Mercedeza din America și Italia

Intrasem într-un anturaj nefast al jocurile de noroc, pierdeam zilele și nopțile la rând, eram dependent și făceam rău...

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Mercedeza din Craiova

Am avut mari probleme cu jocurile de noroc şi mi-am pierdut averea din prostie. Dar din fericire, am găsit un sprijin nesperat la doamna Mercedeza din Craiova, care s-a luptat enorm cu demonii din mine

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din America și Rusia

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi din braţele unei...

Mai multe articole ca acesta