miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Un şef al Camorrei a fost arestat

Trebuie citit

Un “şef” al Camorrei, mafia napolitană, fugar din 2013, a fost arestat sâmbătă de către ofițerii de poliție deghizaţi în cei care livrează pizza. Mafiotul se uita la meciul Inter-Napoli la televiziune, a declarat poliția.

Poliția italiană este mulțumită că a pus mâna pe “unul dintre cei mai periculoși 100 de criminali din Italia”. Roberto Manganiello, în vârstă de 35, este capul unuia dintre clanuri afiliate Camorra și era acuzat de o crimă dublă.
Bărbatul este acuzat de a fi ucis, în octombrie 2004 doi bărbați, membri ai unui clan inamic, ceea ce a provocat una dintre primele și cele mai crude cazuri de vendetta între familii mafiote din districtul Scampia din Napoli, cunoscute a fi teatrul cărții scrise de Roberto Saviano, “Gomorra”, publicată în martie 2006.camorra
Cartea lui explorează Campania şi Napoli unde crima organizată face legea şi unde rivalităţile între clanurile mafiote duc adesea la războaie sângeroase. Dar el a mai scris ţi despre activitatea Camorrei în Spania, unde s-a infiltart în industria turistică din Andaluzia, cumpărând hoteluri, restaurante şi cluburi de noapte.
Cât despre Manganiello, acesta era urmărit pentru posesie ilegală de arme și asociere de criminali cu caracter mafiot, a declarat poliția.
Mafiotul din Camorra a fost capturat în compania unei napolitane de 30 de ani, prietena lui aflaţi într-una din ascunzătorile clanului, la sud de Orta di Atella, de unde continuat să-şi gestioneze afacerile, traficul de droguri și extorcare de fonduri.
Pe când urmărea meciul din campionatul italian de fotbal, pierdut de Napoli (2-0) cu Inter Milano împreună cu prietena lui, ofițerii de poliție deghizaţi ca oameni de livrare de pizza, au apărut deodată în apartamentul lui. Manganiello, care nu era înarmat, nu a opus nicio rezistenţă.

Articolul precedent
Articolul următor

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Margareta

Îi mulţumesc doamnei vrăjitoare Margareta pentru susţinera acordată, căci datorită ei am reuşit să scap de un dușman feroce...

Mulţumiri din Turcia și Italia pentru vrăjitoarea Elena Minodora

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoare Elena Minodora, pe care am găsit-o cu anunț pe www.vrajtoarero.com care a reuşit să mă...

Mulţumiri foarte recente din Transilvania pentru cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus

Bună, dragi prieteni! Chiar nu știu exact dacă el s-ar fi întors la mine, dacă nu apelam la doamna...

Mulţumiri pentru tămăduitoarea Hara primite din Ardeal și Germania

Soţia mea frumoasă, apetisantă, dornică de aventuri și rea a plecat de acasă fără nicio explicaţie, în lumea mare,...

Mai multe articole ca acesta