duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Un şef al Camorrei a fost arestat

Trebuie citit

Un “şef” al Camorrei, mafia napolitană, fugar din 2013, a fost arestat sâmbătă de către ofițerii de poliție deghizaţi în cei care livrează pizza. Mafiotul se uita la meciul Inter-Napoli la televiziune, a declarat poliția.

Poliția italiană este mulțumită că a pus mâna pe “unul dintre cei mai periculoși 100 de criminali din Italia”. Roberto Manganiello, în vârstă de 35, este capul unuia dintre clanuri afiliate Camorra și era acuzat de o crimă dublă.
Bărbatul este acuzat de a fi ucis, în octombrie 2004 doi bărbați, membri ai unui clan inamic, ceea ce a provocat una dintre primele și cele mai crude cazuri de vendetta între familii mafiote din districtul Scampia din Napoli, cunoscute a fi teatrul cărții scrise de Roberto Saviano, “Gomorra”, publicată în martie 2006.camorra
Cartea lui explorează Campania şi Napoli unde crima organizată face legea şi unde rivalităţile între clanurile mafiote duc adesea la războaie sângeroase. Dar el a mai scris ţi despre activitatea Camorrei în Spania, unde s-a infiltart în industria turistică din Andaluzia, cumpărând hoteluri, restaurante şi cluburi de noapte.
Cât despre Manganiello, acesta era urmărit pentru posesie ilegală de arme și asociere de criminali cu caracter mafiot, a declarat poliția.
Mafiotul din Camorra a fost capturat în compania unei napolitane de 30 de ani, prietena lui aflaţi într-una din ascunzătorile clanului, la sud de Orta di Atella, de unde continuat să-şi gestioneze afacerile, traficul de droguri și extorcare de fonduri.
Pe când urmărea meciul din campionatul italian de fotbal, pierdut de Napoli (2-0) cu Inter Milano împreună cu prietena lui, ofițerii de poliție deghizaţi ca oameni de livrare de pizza, au apărut deodată în apartamentul lui. Manganiello, care nu era înarmat, nu a opus nicio rezistenţă.

Articolul precedent
Articolul următor

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta