duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Un caz complicat: statuia care plânge din casa familiei Altindagoglu

Trebuie citit

Familia Altindagoglu primeşte de la jumătatea lunii februarie 2009 pelerini care se înghesuie la pavilionul Garges-les-Gonesse pentru a admira fecioara care varsă lacrimi de ulei de măsline. Este vorba de o icoană, fireşte, oferită proprietarei de un preot libanez, când a fost aniversarea stăpânei casei în anul 2006.

AltindagogluSoţul ei, Esat, a declarat că totul a început la 12 februarie, într-o zi de vineri. Şi de atunci, în fiecare dimineaţă, pe faţa fecioarei se găsesc mici picături de ulei, ca nişte lacrimi. Evenimentul a atras şi Patriarhia greacă ortodoxă, care a celebrat pe loc o mesă.
Dar lucrurile, au mers şi mai departe. Stăpâna casei a declarat că într-o zi, a venit la ea o femeie care i-a spus că nu putea să aibă copii. Ea a luat puţin ulei pe o batistă şi i-a pus-o pe burtă. Peste două zile, femeia a căutat-o pentru a-i spune că a fost la doctor, care a susţinut că putea să aibă copii. Un adevărat miracol!
Este vorba de o escrocherie? Lumea ştiinţifică nu poate explica totuşi fenomenul statuilor care plâng şi nu a descoperit nicio infracţiune. Este un fenomen straniu, care pare să depăşească capacitatea noastră de înţelegere şi care este perfect real.
Biserica a rămas multă vreme sceptică însă pe măsură ce cazurile s-au înmulţit, a realizat că este vorba de un caz serios, greu de elucidat.

 

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Chișinău și Bălți

Am căutat cu asiduitate o vrăjitoare foarte bună și am avut noroc cu carul. Mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare...

Nu am crezut în vrăji şi farmece

Nu am crezut în vrăji şi farmece cu toate că mi se întîmplau necazuri unul după altul. Întâmplător, m-a oprit o țigancă frumosă care m-a fixat şi mi-a spus adevărul.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img