joi, 18 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Tuneluri antice secrete pretutindeni în lume

Trebuie citit

Istorii despre tuneluri secrete abundă în Peru și în alte zone din America de Sud. Mulți cercetători cred că aceste tuneluri se întind pe sute de mile prin munți, până îin sudul republicii Chile, în măsura în nordul Ecuadorului sau Columbiei şi că străbat de la est junglele de nepătruns ale Amazonului.
În ceea ce privește America de Nord, unii istorici cred că există un set similar de tuneluri în Arizona și New Mexico, dar şi în Utah, Nevada şi California.

 

Geronimo. Autor foto Ben Wittick, sursa Wikipedia.
Geronimo. Autor foto Ben Wittick, sursa Wikipedia.

În timp ce armata americană îl urmărea pe faimosul erou indian Geronimo în jurul Arizonei, el și camarazii lui de arme au intrat în canioane urmăriţi îndeaproape de cavaleria americană care îl căuta cu înfrigurare. Numai că indienii ar dispărea pur și simplu, lăsând armata SUA total dezorientată.
O zi sau două mai târziu, s-ar fi raportat că Geronimo și trupele sale au fost zărite, dintr-o dată în Mexic, la sute de mile depărtare. Acest lucru nu s-a întâmplat numai o dată, ci de mai multe ori. Este posibil ca Geronimo să fi folosit un sistem de tuneluri antice care există în sud-vestul Americii?
Indienii Navajo din New Mexico şi Arizona știu despre aceste tuneluri, dar le păstrează secrete.
În mod similar, Cristofor Columb a scris că atunci când a debarcat pe insula Martinica din Caraibe, a auzit o poveste despre nişte tuneluri misterioase. Indienii din Caribe le-au spus cuceritorilor spanioli despre amazoane, femeile care trăiau fără bărbați. Columb și echipajul său au fost informați că aceste femei războinice de temut se ascundeau în tunelurile antice dacă erau urmărite de către bărbaţi. Dacă urmărirea lor continua în aceste tuneluri, amazoanele îi primeau cu o rafală de săgeți din arcurile lor puternice.
Se spune că există tuneluri antice în India, Tibet și în alte părți ale Asiei Centrale, în munții Ahaggar din Algeria, și chiar și în Europa și Marea Britanie.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Anglia și Satu Mare pentru vrăjitoarea Morgana – declarată vrăjitoare autentică în Marea Britanie

După mari eșecuri de a-mi întemeia şi eu o familie, am apelat cu succes la vrăjitoarea Morgana. Am fost...

Mulţumiri recente din România și Spania primite de cea mai puternică vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Anastasia Venus

Este greu să găsești o vrăjitoare serioasă și puternică precum vrăjitoarea Anastasia Venus. De fapt, nu credeam că există...

Mulțumiri din Roma și Londra pentru vrăjitoarea Cristina

Mulţumesc vrăjitoarei Cristina care, prin rugăciunile ei la telefon și prin ritualuri magice numai de ea cunoscute mi-a dezlegat...

M-a părăsit şi acum sunt disperat

Stimată doamnă Yagmur, Am şi eu nevoie de ajutorul dvs. În urmă cu un an am cunoscut o femeie de...

Mai multe articole ca acesta