duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Statuile din Irlanda care se mișcă

Trebuie citit

Statuile care se mișcă (în irlandeză: Bogadh na nDealbh) este un fenomen care a avut loc în vara anului 1985 în Irlanda, unde, în diferite locuri ale țării, statuile reprezentând-o pe Fecioara Maria au fost observate că se mutau spontan.

În Ballinspittle (County Cork) în iulie 1985 un martor a pretins că a văzut o statuie a Fecioarei Maria de pe marginea drumului care se muta spontan.

sf Maria statuie
Sursă foto: Wikipedia

Dar evenimente similare au fost raportate la scurt timp după aceea în Mount Melleray, comitatul Waterford și în circa 30 de alte locaţii din întreaga ţară.
Nu au fost numai apariții ale Fecioarei Maria! Au apărut şi alte figuri de sfinți pe pereții bisericilor. Mii de oameni s-au adunat în multe dintre aceste locuri din curiozitate sau pentru a privi cu mirare minunile și ca să se roage.
Biserica Catolică a rămas însă reticentă sau extrem de sceptică și un episcop chiar a declarat că întregul fenomen ar fi “o iluzie”.
O echipă de psihologi de la University College Cork a cercetat 31 de locuri din Irlanda unde au avut loc apariții ale Fecioarei Maria sau ale sfinţilor și a explicat viziunile ca fiind iluzii optice cauzate de observarea obiectelor în amurgul serii.

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Chișinău și Bălți

Am căutat cu asiduitate o vrăjitoare foarte bună și am avut noroc cu carul. Mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare...

Nu am crezut în vrăji şi farmece

Nu am crezut în vrăji şi farmece cu toate că mi se întîmplau necazuri unul după altul. Întâmplător, m-a oprit o țigancă frumosă care m-a fixat şi mi-a spus adevărul.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img