luni, 11 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Soldaţii nazişti consumau droguri pe front

Trebuie citit

Al Doilea Război Mondial rămâne, până în prezent, cel mai ucigător conflict din istoria omenirii. Un scriitor susţine că pe câmpul de luptă, soldații puternicei armate naziste ar fi folosit medicamente psihotrope.

 

Hiltler înconjurat de Wilhelm Keitel,  Werner Mölders, Hermann Göring, Bundesarchiv, Bild, Wikipedia
Hiltler înconjurat de Wilhelm Keitel, Werner Mölders, Hermann Göring, Bundesarchiv, Bild, Wikipedia

 

 

Norman Ohler, jurnalist și scriitor german, a făcut aceste dezvăluiri în cartea sa despre consumul de droguri în Germania nazistă intitulată “Euforia totală.” El susţine că soldații de pe front consumau “crystal meth”, un medicament care a fost în special popularizat de serialul de televiziune “Breaking Bad”.
Drogul a fost comercializat din 1937 de către nazişti şi distribuit soldaţilor săi. Acesta avea darul de a-i ţine treji, de a prezenta o stare euforică şi de a fi invincibili în timpul invaziei Poloniei şi Franţei din cadrul Blitzkrieg-ului iniţiat de Adolf Hitler.
Acţiunea armatei germane a şocat lumea! Nimic nu părea să poată să-i stea în cale… Însuşi Vulpea deşertului, generalul Erwin Rommel a declarat că lua acest drog ca şi cum era „pâinea zilnică”.
Într-un articol despre cartea lui Norman Ohler, ziarul german Berliner Kurier spune Wehrmacht-ul a comandat aproximativ 35 de milioane de tablete de pervitin care urmau să fie distribuite soldaților. Această substanță a fost folosită de trupele germane pentru a spori rezistența și concentrarea soldaților.
“Infanteria mărșăluia ferm până la 60 de kilometri pe zi, Panzerele avansau zi și noapte. Germanii foloseau o pastilă miracol. Această pilulă miracol, Pervitin, era metamfetamină. La doze mai mari, poartă acum numele de metamfetamină. ”

Pentru a ajunge la această concluzie, scriitorul a studiat timp de cinci ani arhivele federale germane și americane.
El a explicat că, în acel moment, “Pervitin” nu a fost ilegal și se putea procura cu ușurință în farmacii sub formă de ciocolată.

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Mexic și România pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Mulţumesc mult vrăjitoarei Anastasia Venus deoarece m-a rezolvat de o mare problemă cu leacurie și ritualurile ei super.  A...

Mulţumiri pentru prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere din Irlanda și din toată lumea

Am apelat la prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere cu încredere. Aveam probleme mari de sănătate, ameţeli, dureri de cap, iar doctorii nu ştiau ce am deşi analizale îmi ieșeau normale de fiecare dată.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img