duminică, 23 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Regina magiei albe Maria Câmpina și fiicele sale fac ritualuri de magie puternice pentru a fi pace în Europa

Trebuie citit

Regina magiei albe din România, doamna Maria Câmpina, s-a decis să ajute cu puterea sa fenomenală în domeniul magie țara noastră și, mai ales, să lupte prin mijloace specifice pentru pace, aceste fiind un demers clar împotriva războiului.

Impresionată de teroarea militară care s-a dezlănțuit recent în țara vecină Ucraina, regina Maria Câmpina, împreună cu cele 6 fiice ale sale și cu alte tămăduitoare pe care le-a ales cu grijă, a început o serie de rugăciuni și ritualuri de magie în scopul protecției României, a încetării războiului nemilos care se duce de către Federația Rusă la granițele țării noastre și pentru salvarea refugiaților din ghearele morții.

Impresionată profund de nenorocirile care s-au abătut peste Ucraina, doamna Maria Câmpina împreună cu fiicele ei s-au pus esențial în slujba păcii, a binelui și umanității, ca de obicei.

Este un gest semnificativ, mai ales în aceste momente de mare cumpănă pentru toți oamenii. Credința sa nestrămutată este că până la urmă, binele va învinge și că se va evita un război sângeros. Doamne ajută!

Contact Regina magiei albe Maria Câmpina:

0723.899.909

Maria Campina, regina Magiei Albe din Romania, vrajitoare3
Copyright Segra Media București

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din România și Germania

Adresez mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe ca m-a vindecat de impotenţă şi de patima jocurilor de noroc,...

Mulțumiri pentru Reginei magiei Albe din România, Maria Câmpina din țară și America

Mulţumesc Reginei magiei Albe din România, Maria Câmpina deoarece m-a rezolvat de impotenţă și m-a scăpat de argintul viu care mi-au făcut un rău imens. 

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Florica din Berlin și Paris

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Florica pentru că mi-a salvat soţul de viciul teribil al alcoolismului.Sunt fericită că este normal...

Mai multe articole ca acesta