miercuri, 22 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Obiect zburător straniu pe cer (insula Merritt, Florida)

Trebuie citit

O mamă şi fiica ei au văzut un obiect zburător straniu, la 10 februarie 2015, pe cer. Cele două locuiesc pe insula Merritt, Florida, SUA. Iată ce a descris femeia:
„Era peste tot o zi noroasă, cu șanse de averse. Cei patru copii ai mei tocmai veniseră acasă de la școală și se plimbau pe bicicletele lor, așa încât îi priveam de la distanţă și lucram în curte, în jurul orei 16.
Mi-am oprit munca în curte, îndreptându-mă spre nord, pentru a-i vedea pe copii și una dintre fiicele mele (de 7 ani), a venit cu bicicleta spre mine, s-a oprit și m-a întrebat: “Ce e aia?”

 

OZN in Kanarraville, Utah
OZN in Kanarraville, Utah

M-am uitat spre vest și am văzut un punct negru, chiar sub nori și poziția Eastward. I-am spus: “Este un elicopter.”
Așa că m-am întors la locul de muncă în curte. Fiica mea, încă era în căutarea acelui obiect. A ţipat: “Este o mașină care zboară!”
M-am uitat și am văzut că acel obiect se apropie. Am putut vedea că nu era un elicopter! Obiectul privit era de culoare neagră și de formă dreptunghiulară, cu margini rotunjite. Exista o lumină, de culoare albă, ca cea care seamănă cu o elice de manevră în centru? Călătorea în linie dreaptă, ca şi cum se rotea încet și nu făcea niciun sunet.
I-am spus fiicei mele să nu o piardă din vedere, astfel încât am putut să-mi iau binoclul din camion, care se afla pe aleea noastră. Așa că m-am uitat prin binoclu. Am putut vedea că nu avea numere sau litere pe ea și acest lucru nu era un elicopter și nici un avion. Fiindcă locuim în apropierea unui aeroport foarte mic, cu zboruri spre şi dinspre Cesena tot timpul…
Dar, nu era o zi bună pentru zbor, din cauza vremii, iar acest obiect nu era o dronă, pentru faptul că nu avea nicio elice și zbura prea sus. Zbura spre Eastward și brusc şi-a schimbat direcția și s-a întors invers! A zburat apoi spre vest, s-a rotit încet și apoi s-a oprit, încât l-am văzut mai bine.
Am putut vedea că avea o cupolă pe partea de sus, deoarece avea o lumină albă mai mică pe partea de sus a acesteia, de asemenea. A plutit timp de câteva secunde, în timp ce încă se rotea încet și apoi, a început mai repede; chiar sub linia norilor, încât m-am uitat la ea. A început să semene mai mult cu o farfurie.
Și apoi, acolo a fost ca un fulger … și obiectul a ţâşnit direct în sus, în nori! …. Simţeam că a fost ca într-un vis, în timp ce mă uitam la acest obiect ..
Eu şi fiica mea am văzut acest obiect timp de aproximativ 2 minute. Am făcut un model cu el, din spumă care seamănă foarte bine cu acest obiect, văzut prin binoclul meu ….”

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mai multe articole ca acesta