joi, 18 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

O statuie a Fecioarei Maria a „plâns” în Israel

Trebuie citit

O familie creștin ortodoxă , Khury, care trăieşte în nordul Israelului consideră că în casa lor a avut loc, recent, o adevărată minune. Anul trecut, au cumpărat o statuie a Fecioarei Maria iar acum, oamenii şi-au dat seama că statuia părea să fi “plâns”.
Potrivit proprietarilor, aproximativ 2 000 de persoane, creștini, evrei sau musulmani, le-au trecut deja pragul casei pentru a vedea fenomenul cu proprii lor ochi, deşi mulţi şi-au manifestat neîncrederea.
Dar există enorm de multe persoane care confirmă faptul că au asistat la un miracol, cum ar fi familia creștin ortodoxă Tarshiha, care locuieşte în apropiere de granița libaneză. Amira, mama, susţine că a văzut o “lacrimă” prelingându-se pe obrazul statuii reprezentând-o pe Maica Domnului, Iisus Christos.

Maria Khoury
Sursă foto: Wikipedia

Domnul Khury a declarat: “Soția mea s-a apropiat de statuie și a observat că era ca acoperită cu ulei. Și când a încercat să șteargă uleiul, i-a fost teamă că Fecioara ar putea vorbit cu ea. A luat mâna Maicii Domnului, care i-a spus să nu se teamă, că era o binecuvântare pentru casa noastră. Ea a adăugat: “Spuneţi asta tuturor”, a zis cu emoție, tatăl familiei, Osama Khury.
Jurnaliștii au descoperit într-adevăr că unele părți ale statuii erau umede și că, din când în când, o lacrimă curgea din ochiul Maicii Domnului.
Vestea s-a răspândit fulgerător în regiune. Timp de două zile, sute de oameni s-au înghesuit în acest orăşel situat în nordul Israelului pentru a vedea statuia Fecioarei Maria care “plânge”. Fapt uimitor: unele părți ale statuii rămân totuşi umede, chiar şi după ce au fost șterse.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Anglia și Satu Mare pentru vrăjitoarea Morgana – declarată vrăjitoare autentică în Marea Britanie

După mari eșecuri de a-mi întemeia şi eu o familie, am apelat cu succes la vrăjitoarea Morgana. Am fost...

Mulţumiri recente din România și Spania primite de cea mai puternică vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Anastasia Venus

Este greu să găsești o vrăjitoare serioasă și puternică precum vrăjitoarea Anastasia Venus. De fapt, nu credeam că există...

Mulțumiri din Roma și Londra pentru vrăjitoarea Cristina

Mulţumesc vrăjitoarei Cristina care, prin rugăciunile ei la telefon și prin ritualuri magice numai de ea cunoscute mi-a dezlegat...

M-a părăsit şi acum sunt disperat

Stimată doamnă Yagmur, Am şi eu nevoie de ajutorul dvs. În urmă cu un an am cunoscut o femeie de...

Mai multe articole ca acesta