sâmbătă, 22 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Nu mai are încredere în mine și m-a părăsit

Trebuie citit

Am aproape 25 de ani și iubita mea are 21 de ani. Au trecut 2 ani de când suntem un cuplu și recunosc că am o mulțime de griji. Pentru o clipă m-am îndoit de sentimentele mele față de el pentru că am avut multe probleme familiale, cu munca mea și mai ales cu iubita mea.

Uite, de exemplu, timp de două săptămâni nu vorbim prea mult între noi și ea, discutând des online cu cea mai bună prietenă a sa, s-a împrietenit cu unul dintre prietenii celei mai bune prietene. Au discutat des pe facebook despre mine, despre cuplul nostru aflat în derivă și au râs de mine împreună.

Mi-a mărturisit atunci că el este un fel de gaură de oxigen pentru ea și că nu și-ar fi dorit niciodată să fie serios, a fost pur și simplu un prieten cu care a vorbit, dar eu nu ma crezut-o, firește.

După o analiză atentă, mi-am dat seama că este femeia vieții mele și așa că am decis să fac totul pentru a o face fericită, dar, din păcate, aceste două săptămâni au făcut-o să creadă că o iubesc mai mult și își dorea  să mă părîsească.

Dar după o discuție foarte lungă am decis să continuăm împreună pentru că eram mereu atât de îndrăgostiți unul de celălalt încât, sincer, nu ne venea să reunțăm pentru o prostie… și timp de trei luni totul a fost bine, am râs ne-am văzut foarte des.

Îi cunosc familia și ea o cunoaște în parte pe a mea, dar intenționez să o prezint în curând restului familiei mele. În momentul de față, datorită studiilor și pandemiei de Coronavirus, totul se complică.  Încetul cu încetul, ea s-a îndepărtat de mine și nu știu de ce. Este un mare mister. Nu-mi mai răspunde la mesaje, a plecat și nu știu exact unde este. Ce se petrece? Ne-a făcut cineva vrăji sau farmece? Ei sau mie? Mai are rost să lupt? Relația noastră va continua? Voi rămâne cu ea?

                                                                           Norman, Oxford, Anglia

Am deschis cărțile de tarot pentru tine și am văzut că ea este confuză, se luptă cu doi bărbați și nu știe pe care îl vrea cu adevărat. Celălalt bărbat o dorește enorm și i-a făcut vrăji și farmece pentru a sta cu el. Luptă! O poți câștiga, deoarece te iubește. Dar ai nevoie de un ritual de magie neagră ca să poți contracara vrăjile făcute cu magia voodoo care o țin, deocamdată, departe de tine.

                                          Vrăjitoarea Vanessa, prințesa magiei negre

Contact:

0723.620.692

vrajitoarea Vanessa 7771
copyright vrajitoarea Vanessa

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Belgia și Germania pentru vrăjitoarea Florica

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Florica pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi în cel mai scurt...

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Baia Mare și Belgia precum și Italia

Mulţumesc din toată inima vrăjitoarei Morgana pentru că mă ajută și mă sfătuiește în momentele cele mai teribile și...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Cristina din Belgia și Anglia

Mulţumesc din suflet vrăjitoarei Cristina, cea mai bună pe care am întâlnit-o pentru că mi-a readus spor în afacere,...

Mai multe articole ca acesta