duminică, 23 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Mulţumiri din America pentru faimoasa vrăjitoare Morgana, regina magiei negre din România

Trebuie citit

Fostul meu prieten m-a lăsat fără a putea să-mi dea o explicație clară. Când am încercat să am o întâlnire pentru a vorbi față în față, sau chiar să vorbim din nou la telefon, a găsit o modalitate de a se eschiva, preferând SMS-uri. Mă evita, ca un laș. Dar am observat că mă ține printre prietenii lui de pe Facebook și chiar continuă să dea “Like” la ceea ce public. Curând, am aflat că noua lui iubită i-a făcut farmece și vrăji ca să-l țină legat de ea și să mi-l fure definitiv. Am apelat la vrăjitoarea Morgana, foarte disperată, iar ea m-a rezolvat după numai 2 ședințe de magie. Mersi mult, mult.

                                                                                             Sara, Cleveland, SUA

 El a fost de acord rapid cu membrii familiei sale pe care nu i-a văzut de peste 3 ani. Și mai ales cu unul dintre verii lui, care mă ura de moarte, după ce i-am refuzat avansurile amoroase tot mai insistente. M-a părăsit așadar fără regrete și s-a încurcat chiar cu prietena vărului său cel rău și egoist.

Este adevărat că am fost un pic geloasă și dură cu el, dar nu-mi pare rău. El le-a dat atât de multă atenție… Au existat tensiuni uriașe între noi și mă așteptam să mă lase baltă, da. S-a îndepărtat de mine fără remușcări, recunosc. Am fost într-adevăr geloasă și totuși, nu doream să mă despart definitiv de el. Comportamentul lui complet deplasat mi-a lăsat un gust amar însă mi-am călcat pe suflet și am apelat la celebra vrăjitoare Morgana, regina Magiei Negre din România ca să rezolve problema mea.

Am aflat cu stupoare că aveam cununiile legate și el, argintul viu în corp, dar și farmece puternice făcute cu magia voodoo de o vrăjitoare din Haiti. Doamna Morgana a avut de luptat cu entitățile astrale și în timpul ritualurilor de magie la care am participat personal, am văzut conflicte greu de descris, forțe teribile, demoni din altă lume. Dar gata, a avut succes pe toate planurile și-i mulțumesc deplin, căci merită de o mie de ori. Bravo!

                                                                                            Viviana, Las Vegas, SUA

 Contact: 0760.149.917

 

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulţumiri foarte noi din orașul englezesc Lutton pentru vrăjitoarea Cristina

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji sau farmece, nu știu exact, mai ales că...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Florica din Spania și România

Am trecut prin momente dificile când soţul meu m-a părăsit pentru o femeie frumoasă dar vicioasă la maxim și...

Mulţumiri recente din America pentru Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina

Soţia a revenit în viaţa mea după o ceartă de pomină, când am făcut-o să plângă şi să regrete faptul că m-a trădat cu şeful ei. După trei ani, a reapărut zglobie şi mai sexy ca niciodată, foarte doritoare. M-a uimit teribil. Dar ştiam că totul se datora intervenţiei magice realizată de Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina,

Mai multe articole ca acesta