marți, 21 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Miracolele înfăptuite de Audrey Mary Santo

Trebuie citit

Tânăra Audrey Mary Santo (adesea menționată ca Micuţa Audrey), din Worcester, Massachusetts, a început să facă diferite miracole după ce a suferit leziuni grave în urma unui accident în care era gata să se înece.

 

Audrey Santo era cel mai mic dintre cei patru copii ai cuplului Linda și Steve Santo. La 9 august 1987, pe când avea trei ani, Audrey se juca afară în parcare cu fratele ei Stephen, cu un an mai mare decât ea. Când el a intrat în casă singur, Linda (de 12ani) şi fratele său Matei s-au panicat şi au alergat imediat să o caute pe Audrey.
Au găsit-o cu fața în jos în piscina din curtea casei lor. Fetiţa a fost dusă de urgenţă la spital.
Audrey a rămas în comă timp de aproximativ trei săptămâni, la terapie intensivă. Medicii le-au recomanda părinţilor ca ea să fie plasată într-o instituție, dar familia a vrut să o ia acasă, unde a ajuns abia în noiembrie.
Tatăl lui Audrey a părăsit familia în săptămânile de după accident, apoi a revenit şi a plecat din nou.
Odată ce s-a întors acasă, Audrey avea nevoie de îngrijire medicală 24 de ore din 24. Respira printr-un ventilator și era hrănită printr-un tub de alimentare. Familia lui Audrey susținea că fetiţa se afla într-o stare numită mutism akinetic.
De fapt, era incapabilă să vorbească și avea mișcări limitate, dar se afla mereu în stare de alertă și era trează.
Familia Santo este catolică. La un an după accident, Linda a dus-o pe Audrey la Medjugorje, un loc de pelerinaj foarte popular din Iugoslavia, unde se spune că Fecioara Maria ar fi apărut periodic la șase catolici locali în 1981. A fost o călătorie dificilă și costisitoare, dar Linda credea sincer că astfel Audrey putea să aibă o şansă să fie vindecată.
Fetiţa a fost fost prezentă la una dintre presupusele apariții ale Fecioarei Maria! Potrivit spuselor mamei sale, Audrey părea să fie conștientă și dădea din cap ca pentru a spune “da”.

Audrey-Marie-Santo-1368063
Linda afirmă că fiica ei a comunicat direct cu Fecioara Maria și că ar fi fost de acord pentru a deveni un suflet victimă. În spiritualitate populară catolică, un “suflet victimă” este cineva care preia suferința altora.
Audrey a intrat ulterior în stop cardiac și aproape că a murit, necesitând o evacuare medicală de urgenţă în Statele Unite. Mama ei a interpretat însă că insuficiența cardiacă a copilului ei a survenit ca urmare a apropierii de “cea mai mare clinică de avort din Iugoslavia”.

Miracolele lui Audrey
După ce familia s-a întors din Europa, s-a pretins că în dormitorul fetiţei şi în casa familiei Santo ar fi avut loc numeroase minuni, inclusiv icoane plângând sânge sau ulei, o statuie a lui Iisus Christos sângerând. Sângele a apărut spontan într-un cort și pe ostii consacrate, uleiul se scurgea pe pereții garajului, iar Fecioara Maria a apărut în formațiuni de nori deasupra capului.
Linda Santo și o asistentă medicală au susținut, de asemenea, că Audrey purta uneori stigmatele, deși acest lucru nu a fost demonstrat de nicio fotografie. Au mai fost atribuite fetiţei şi vindecări miraculoase. Persoane cu diferite boli sau leziuni pretind că au fost vindecate, fie vizitând casa lui Audrey, fie prin rugăciuneile de mijlocire oferite de alții la casa unde locuia Audrey.
Vestea despre minunile înfăptuite de ea s-a răspândit fulgerător şi sute de vizitatori au început să vină să se roage pentru vindecare în apropiere de patul lui Audrey. În cele din urmă, copleşită de numărul acestor oameni suferinzi, familia a fost aproape obligată să stabilească ore de vizitare şi a construit o fereastră în peretele dormitorul lui Audrey prin care vizitatorii puteau să o vadă. Dar fereastra a fost îndepărtată ulterior prin ordinul episcopului.
Audrey a fost, de asemenea, dusă în mai multe rânduri în apropiere de stadion sau de o biserică mare, pentru ca să poată fi văzută de cât mai mult public.

Audrey Marie Santo 44
Totuşi, nimeni nu a pretins vreodată că a văzut momentul de început al vreunui miracol înfăptuit de către Audrey! De pildă, scurgerea uleiului pe un tablou reprezentându-l pe Iisus. Oamenii l-au văzut numai după ce acesta era deja uns. Uleiul era apoi colectat în cupe și dat vizitatorilor pe bile de bumbac.
Un test comandat de The Washington Post la Microbac Laboratories din Pittsburgh a descoperit ca proba luată din casa familiei Santo conținea 80 % porumb sau ulei de soia, iar 20 % grăsime de pui. Un alt test făcut pe o mostră recoltată din acelaşi loc de către alţi specialişti a dat ca rezultat 20 % ulei simplu şi 75% ulei de măsline. Alte teste au oferit rezultate diferite sau neconcludente.
Linda Santo a răspuns la întrebarea unui reporter dacă era posibil ca cineva să aplice ulei pe vreun tablou că era imposibil să se dovedească asta, dar a insistat asupra faptului că nu ar fi făcut niciodată un asemenea gest.
Pe parcursul mai multor slujbe la care Audrey a fost prezentă ceea ce părea a fi sânge uman a apărut pe ostii consacrate, deși, ca şi în cazul uleiului nimeni nu pretinde că a văzut momentul apariţiei sângelui. O substanță care părea a fi sânge, de asemenea, a apărut într-un potir în casa familiei Santo, iar o statuie a FecioareiMaria părea să plângă sânge.
Dar testele probelor de sânge recoltate atunci nu au fost publicate.
În povestea prezentată de prestigiosul Washington Post, reporterul spune că pediatrul lui Audrey, John Harding, urma să examineze probele de sânge sub un microscop, dar a considerat că ar fi o blasfemie și a renunţat.
Mulți oameni au afirmat că au vizitat-o pe Audrey, rugându-se pentru mijlocirea ei, sau că alte persoane s-au rugat în numele iar rezultatele au fost specatculoase, ducând la vindecări miraculoase.
Joey Parolisi din Methuen, Massachusetts a susținut că în urma rugăciunii mamei sale la patul lui Audrey s-a vindecat, deși medicul său îi declarase mereu că avea o șansă de recuperare de 75% . O mamă din Rhode Island susține de asemenea că o rugăciune făcută printr-o mijlocire a lui Audrey i-a salvat fiica de la sufocare. În alt caz dramatic, o femeie cu cancer în fază de metastază, Andrea Pearson a atribuit îmbunătățirea sănătăţii sale lui Audrey , deși oncologul acesteia a susţinut că îmbunătățirea stării ei de sănătate se datora exclusiv unui medicament pe care tocmai începuse să-l ia; dar cancerul din trupul doamnei Pearson s-a extins mai târziu la creier.
Audrey Santo a murit la 14 aprilie 2007 din cauze cardio-respiratorii în casa natală.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Mai multe articole ca acesta