miercuri, 22 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Minunile făcute de Maria de León Bello şi Delgado

Trebuie citit

Maria Bello de León şi Delgado (s-a născut la El Sauzal, Tenerife, în insulele Canare, la 23 martie 1643) era o călugăriță catolică cunoscută sub numele de “Siervita” (Slujitoarea) și “Sora Maria a lui Iisus”. Avea daruri extraordinare, miraculoase care uimeau oamenii.

Maria Bello de León
Foto de José Rodríguez de la Oliva, Wikipedia

Atrasă de viața religioasă, a intrat în mănăstirea dominicană Santa Catalina de Siena în San Cristóbal de La Laguna în 1668. Era foarte umilă şi devotată slujirii Domnului. Maria făcea adevărate miracole și vindecări inexplicabile realizate cu mâinile sale. În plus, extaze, viziuni, levitaţie, profeții, stigmatizări… toate făceau parte din viața sa de zi cu zi.
Călugărița era bună prietenă cu călugărul franciscan Fray Juan de Jesús, dar mai ales cu ultimul pirat Amaro Pargo (cunoscut sub numele de Amaro Pargo), care a văzut multe dintre minunile Mariei. Pentru că piratul avea o mare avere datorată comerţului cu sclavi pe care îl făcea cu negrii din Africa, în urma prieteniei cu Maria şi-a schimbat atitudinea şi a început să facă multe opere de caritate, în special faţă de oamenii săraci.
A murit în mănăstirea în care şi-a desfăşurat activitatea religioasă în 1731. Corpul său este păstrat intact în mănăstirea Santa Catalina de Siena, în orașul San Cristóbal de La Laguna (Tenerife).
În fiecare an, pe 15 februarie (aniversarea morţii sale), corpul ei este expus public într-un sicriu de sticlă pentru pelerinajul masiv de credincioși care doresc să vadă corpul său intact.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mai multe articole ca acesta