duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Minunile făcute de Maria de León Bello şi Delgado

Trebuie citit

Maria Bello de León şi Delgado (s-a născut la El Sauzal, Tenerife, în insulele Canare, la 23 martie 1643) era o călugăriță catolică cunoscută sub numele de “Siervita” (Slujitoarea) și “Sora Maria a lui Iisus”. Avea daruri extraordinare, miraculoase care uimeau oamenii.

Maria Bello de León
Foto de José Rodríguez de la Oliva, Wikipedia

Atrasă de viața religioasă, a intrat în mănăstirea dominicană Santa Catalina de Siena în San Cristóbal de La Laguna în 1668. Era foarte umilă şi devotată slujirii Domnului. Maria făcea adevărate miracole și vindecări inexplicabile realizate cu mâinile sale. În plus, extaze, viziuni, levitaţie, profeții, stigmatizări… toate făceau parte din viața sa de zi cu zi.
Călugărița era bună prietenă cu călugărul franciscan Fray Juan de Jesús, dar mai ales cu ultimul pirat Amaro Pargo (cunoscut sub numele de Amaro Pargo), care a văzut multe dintre minunile Mariei. Pentru că piratul avea o mare avere datorată comerţului cu sclavi pe care îl făcea cu negrii din Africa, în urma prieteniei cu Maria şi-a schimbat atitudinea şi a început să facă multe opere de caritate, în special faţă de oamenii săraci.
A murit în mănăstirea în care şi-a desfăşurat activitatea religioasă în 1731. Corpul său este păstrat intact în mănăstirea Santa Catalina de Siena, în orașul San Cristóbal de La Laguna (Tenerife).
În fiecare an, pe 15 februarie (aniversarea morţii sale), corpul ei este expus public într-un sicriu de sticlă pentru pelerinajul masiv de credincioși care doresc să vadă corpul său intact.

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Chișinău și Bălți

Am căutat cu asiduitate o vrăjitoare foarte bună și am avut noroc cu carul. Mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare...

Nu am crezut în vrăji şi farmece

Nu am crezut în vrăji şi farmece cu toate că mi se întîmplau necazuri unul după altul. Întâmplător, m-a oprit o țigancă frumosă care m-a fixat şi mi-a spus adevărul.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img