miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Marie Rose Ferron a avut prima viziune a lui Iisus la 6 ani

Trebuie citit

Marie Rose Ferron s-a născut în Saint-Germain-de-Grantham, Quebec, Canada, ca al zecelea copil dintr-o mare familie catolică. Aceasta s-a mutat apoi la Fall River, Massachusetts, SUA, în 1906.
Se spune că Marie Rose avea șase ani când a avut prima viziune a lui Iisus, ca un copil, pe cruce. “Se uita la mine cu tristeţe în ochi”, a spus ea odată. Marie_Rose_Ferron
La vârsta de 13 ani, a fost lovită de o paralizie misterioasă și de contracția dureroasă a mușchilor, forțând-o să se plimbe cu cârje timp de mai mulți ani, până când a căzut la pat pentru tot restul vieții ei.
Pentru că mușchii săi se contractau uneori dureros, i se punea o bucată de scândură pe patul ei îngust, la care a fost legată în mod rigid. A suferit, de asemenea, probleme intestinale, din care cauză îi era extrem de dificil de a digera alimente solide. În plus, a contactat tetanos şi parodonită.
Familia ei s-a mutat la Woonsocket, Rhode Island, în 1925. Un an mai târziu, stigmatele au apărut pentru prima dată. Din 1927, rănile au început să apară în mod regulat în fiecare vineri.
Ferron a trăit într-o durere constantă până la moartea ei, în 1936. Avea 33 de ani. La înmormântarea sa a participat o mulţime impresionantă de oameni, ceea ce atestă popularitatea de care se bucura în comunitatea franco-americană.
Stigmate Mariei Rose Ferron (inclusiv o coroană de spini) au fost fotografiate în mod repetat.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Austria și Anglia pentru mama Maria din Buzău

Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său deosebit mi-a...

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mai multe articole ca acesta