duminică, 21 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Iubita lui secretă mi-a făcut vrăji cu magie neagră ca să ne despartă

Trebuie citit

Bună, numele meu este Orianna. Nu am obiceiul să-mi expun viața și să vorbesc despre ce nu este în regulă. Dar cred că sfaturile dumneavoastră m-ar putea ajuta.

Am 21 de ani și am o relație de 2 ani. Așa că sunt foarte tânără, Prietenul meu se comportă brutal și ciudat cu mine, a devenit distant încât  cu greu înțeleg unele dintre reacțiile sale.

Sunt foarte apropiată de prietenul meu, îl surprind, sunt fericită să îl văd lângă mine, mă gândesc mereu la lucruri care ne pot face fericiți. Dar am impresia că nu este fericit și că nu-i mai pasă de mine.

Cred că cea mai mare problemă a noastră este faptul că știm să stăm despărțiți după o ceartă zdravănă. Amândoi ne-am dat seama că așa nu poate funcționa acest cuplu și va trebui să facem repede ceva, orice.

Dar el a făcut multe lucruri care m-au rănit profund ți peste care nu pot trece. De exemplu, a plecat într-un weekend singură cu cea mai bună prietenă a mea, chiar dacă a trebuit să-i cer să nu o facă și multe alte lucruri mici, care s-au acumulat și mi-au creat un mare coșmar.

Știe să-și ceară scuze pentru weekend, dar nu este pregătită să depună eforturi să avem o relație normală, pentru că nu vrea să sacrifice libertatea lui când poate. Continuă să-mi spună că mă iubește, dar acum este sătul pentru că am făcut greșeala de a cere prea mult și de a-l învinovăți pentru lucruri în fiecare zi.

În acest moment, nu știu ce să fac, nu știu cum să merg mai departe. Dacă ar trebui sau nu să accept această relație. Nu-mi dau seama, am o mare problemă cu încrederea în sine (și eu sunt tânără) și deodată sunt foarte geloasă…. Nu știu ce să fac, mi-e frică să nu-l pierd și chiar mă tem că nu va fi fericit cu mine.

Nu știu dacă are vrăji și farmece făcute sau ceva de genul ăsta, care să-l împiedice să mă iubească cu adevărat. Cineva mi-a șoptit că prietena mea se ocupă cu magia neagră și că ea ar fi capul răutăților. Nu știu. Ce trebuie să fac? Ce mă sfătuiți? Vă cere ajutorul.

                                                                                                Orianna, Roma, Italia

Am deschis cărțile de tarot pe fotografia voastră și pe cea a amicei lui, adică așa-zisa prietenă a ta. De fapt, este o mare dușmancă și da, ți-a făcut vrăji cu magie neagră ca să rămână cu el. Vino la mine la un ritual de magie dar înainte, sună-mă pentru detalii.

                                                                                             Prezicătoarea Cristina

Contact :

0784.634.660

vrajitoarea Cristina44
copyright vrajitoarea Cristina

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Israel și Uniunea Europeană pentru vrăjitoarea Elena Minodora

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Elena Minodora pentru că prin harul său vrăjitoresc deosebit mi-a adus soţul înapoi din braţele...

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până...

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mai multe articole ca acesta