miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Îngropată de vie din cauza magiei negre

Trebuie citit

Grație efortului uriaș depus de un pastor misionar și de soția lui, Chauchan (numele ei este schimbat din rațiuni de securitate), o tânără budistă din Thailanda s-a convertit la creștinism, ceea ce a făcut-o să scape de magie neagră și de la moarte…deoarece a fost îngropată de vie.

Ceremonie budistă. Foto de Ekeidar, sursă Panoramio, Wikipedia.

Soțul ei a fost foarte furios pe soția lui în momentul în care ea a primit cărțile evanghelice din mâna pastorului european, pe care apoi i le-a ars. Soțul lui Chauchan s-a simțit apoi foarte prost și disperată, familia a chemat niște vrăjitoare care să facă magie neagră în scopul de a-l salva. Dar ritualurile și farmecele lor nu au avut niciun efect iar bietul om a murit.

Vrăjitoarele au dat atunci vina pe soție, care ar fi fost cauza acestei nenorociri. Vina ei era aceea că adusese în casă cărțile sfântă!

Familia a decis atunci să o îngroape de vie alături de trupul decedatului, într-o zonă izolată. Înnebunită de panică și de frică, Chauchan a început să strige cu putere, să țipe și să plângă pe când era introdusă în mormânt. În zadar, nimeni nu o putea auzi pentru a-i sări femeii în ajutor iar soarta sa părea definit pecetluită.

După ce au depus-o alături de cadavrul soțului ei în groapă, au acoperit mormântul cu o placă de beton, după care au pus pământ peste ea și multe pietre, care au atenuat total orice zgomot ar fi putut răzbate din interior.

Preoții, care au bănuit ceea ce se petrecuse în realitate cu biata Chauchan, s-au dus noaptea la locul unde a fost îngropată de vie și au scos-o din infern. Inima ei bătea încă!

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Margareta

Îi mulţumesc doamnei vrăjitoare Margareta pentru susţinera acordată, căci datorită ei am reuşit să scap de un dușman feroce...

Mulţumiri din Turcia și Italia pentru vrăjitoarea Elena Minodora

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoare Elena Minodora, pe care am găsit-o cu anunț pe www.vrajtoarero.com care a reuşit să mă...

Mulţumiri foarte recente din Transilvania pentru cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus

Bună, dragi prieteni! Chiar nu știu exact dacă el s-ar fi întors la mine, dacă nu apelam la doamna...

Mulţumiri pentru tămăduitoarea Hara primite din Ardeal și Germania

Soţia mea frumoasă, apetisantă, dornică de aventuri și rea a plecat de acasă fără nicio explicaţie, în lumea mare,...

Mai multe articole ca acesta