duminică, 21 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Îngropată de vie din cauza magiei negre

Trebuie citit

Grație efortului uriaș depus de un pastor misionar și de soția lui, Chauchan (numele ei este schimbat din rațiuni de securitate), o tânără budistă din Thailanda s-a convertit la creștinism, ceea ce a făcut-o să scape de magie neagră și de la moarte…deoarece a fost îngropată de vie.

Ceremonie budistă. Foto de Ekeidar, sursă Panoramio, Wikipedia.

Soțul ei a fost foarte furios pe soția lui în momentul în care ea a primit cărțile evanghelice din mâna pastorului european, pe care apoi i le-a ars. Soțul lui Chauchan s-a simțit apoi foarte prost și disperată, familia a chemat niște vrăjitoare care să facă magie neagră în scopul de a-l salva. Dar ritualurile și farmecele lor nu au avut niciun efect iar bietul om a murit.

Vrăjitoarele au dat atunci vina pe soție, care ar fi fost cauza acestei nenorociri. Vina ei era aceea că adusese în casă cărțile sfântă!

Familia a decis atunci să o îngroape de vie alături de trupul decedatului, într-o zonă izolată. Înnebunită de panică și de frică, Chauchan a început să strige cu putere, să țipe și să plângă pe când era introdusă în mormânt. În zadar, nimeni nu o putea auzi pentru a-i sări femeii în ajutor iar soarta sa părea definit pecetluită.

După ce au depus-o alături de cadavrul soțului ei în groapă, au acoperit mormântul cu o placă de beton, după care au pus pământ peste ea și multe pietre, care au atenuat total orice zgomot ar fi putut răzbate din interior.

Preoții, care au bănuit ceea ce se petrecuse în realitate cu biata Chauchan, s-au dus noaptea la locul unde a fost îngropată de vie și au scos-o din infern. Inima ei bătea încă!

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până...

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Mercedeza

Doamna  vrăjitoare Mercedeza pentru mine este ca un înger păzitor, credeţi-mă. Înainte să apelez la dânsa orice încercam să fac mi se întorcea totul pe dos în toate privinţele, eram lipsită de orice speranţă

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Transilvania

Vă mulţumesc enorm, doamnă vrăjitoare Morgana, cu adevărat cea mai bună pentru că mi-aţi adus soţul înapoi după o...

Mai multe articole ca acesta