duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Repartizarea teritorială a vrăjitoarelor în România

Trebuie citit

Deoarece mai mulți cititori din străinătate ne-au rugat să prezentăm repratizarea teritorială a vrăjitoarelor din România, în special agențiile de presă străine, televiziunile care pregătesc interviuri și vizite în țara noastră, cum ar fi cele din Rusia, Germania, SUA, Anglia, Japonia, Italia etc. și diferite publicații străine interesate de paranormal și în principal de fenomenul magiei, am decis să dăm curs acestei invitații jurnalistice.

copyright Izabela. Vrajitoarea Izabela.
copyright Mihaela Mincă. Mihaela Minca si scoala ei de magie.

Așa cum era normal, centrul magiei românești se găsește la București și în împrejurimile metropolei. Marile vrăjitoare aici își desfășoară activitatea de bază, sunt căutate de presa română și străină, dau interviuri și fac ritualuri de magie pentru clientela lor.

Practic, fiecare mare vrăjitoare de la noi a creat în preajma sa o adevărată școală de vrăjitoare care are menirea de a le duce mai departe harul, cunoștințele și experiența vastă pe care au acumulat-o aceste vrăjitoare de renume.

copyright Sandra. Sandra.

Cele mai importante vrăjitoare din București sunt Maria Câmpina, regina magiei albe și Brățara, ambele având un succes constant și fiind căutate de către marele public și mass-media de pretutindeni.

Copyright Vanessa. Vrajitoarea Vanessa.
copyright Elena Minodora. Scoala vrăjitoarei Elena Minodora.
Copyright Segra Media București. Vrajitoarele Morgana, Victoria si Venus.

Alte vrăjitoare care s-au făcut remarcate cu rezultate pozitive de-a lungul timpului și care sunt active sunt: Morgana, Melisa, Vanessa, Florica, Rodica Gheorghe, Cireșica, Mihaela Mincă, Sofia, Izabela, Luminița, Ioana Sidonia, Atena, Lorena, Yagmur, Margareta, Elena Minodora, Venus, Sandra etc.

copyright vrăjitoarea Elena Yagmur
copyright Florica. Vrajitoarea Florica
copyright Ioana Lorena, Vrajitoarea Lorena.
Copyright Segra Media București. Vrajitoarea Sunita.
copyright Ardeleanca. Vrajitoarea Aurelia Ardeleanca.
copyright baba ekaterina. Vrajitoarea baba Ekaterina.

Al doilea centru puternic de vrăjitorie al țării se găsește la Ploiești și în împrejurimi, de obicei Valea Călugărească. Aici s-au remarcat constant și cu rezultate foarte bune în domeniul magiei următoarele vrăjitoare: Aurelia Ardeleanca, Sicilia, Elisabeta, Rahela, Sunita, Irina Ioana, Ioana, Elena etc.

copyright foto clarvazatoarea Mama Maria din Buzau. Vrajitoarea Mama Maria din Buzau.

Un centru foarte important și aproape de Ploiești se găsește la Buzău, unde activează cu rezultate notabile vrăjitoarele: Mama Maria, Denisa Antonia, Ana etc.

copyright Prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere. Prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere.

Nu există însă niciun centru remarcat în Ardeal sau Moldova, ci doar câteva vrăjitoare care practică magia. De apreciat activitatea excelentă a prezicătorului Gergely Eduard din Alba Iulia, cu un mare succes la public. În schimb, există un centru de putere în Oltenia, cu precădere la Craiova, reprezentat foarte bine de vrăjitoarele Maria, Delia și Mercedeza etc.

Copyright Delia. Vrajitoarea Delia din Craiova.
copyright clarvazatoarea Mariela din Galati

Dobrogea este un alt centru însemant pentru magia de la noi, reprezentat excelent de vrăjitoarele: Mariela, Ștefania, Elena, Maria, Beatrice etc. În general, vrăjitoarele de la noi practică magia tradițională, magie albă și magie neagră și puține s-au specializat cu adevărat în alte forme de magie, cum ar fi magia roșie, magia egipteană, magia voodoo sau magia draconică, wicca etc.

copyright Beatrice. Vrajitoarea Beatrice din Galati.

Vrăjitoarele din noul val nu fac decât să continue un drum deja trasat de marile vrăjitoare și nu acordă prea mult timp acumulării teoretice. Preferă noile tehnologii în detrimentul cunoașterii fundamentale din magie. Considerăm că trebuie o mai mare implicare a vrăjitoarelor cu experiență pentru a direcționa și îndruma aceste potențiale de vrăjitorie, în interesul fenomenului magiei, în general.

Deschiderea externă și intresul evident manifestat acum de mass-media din întreaga lume față de vrăjitoria din România ar trebui să reprezinte un stimulent pentru vrăjitoare, suntem convinși.

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Chișinău și Bălți

Am căutat cu asiduitate o vrăjitoare foarte bună și am avut noroc cu carul. Mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare...

Nu am crezut în vrăji şi farmece

Nu am crezut în vrăji şi farmece cu toate că mi se întîmplau necazuri unul după altul. Întâmplător, m-a oprit o țigancă frumosă care m-a fixat şi mi-a spus adevărul.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img