marți, 21 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Octombrie 2019

Trebuie citit

Berbec 

Trăiți momentele de reală fericire, în special în familie. Sunteți cuprins de mari emoții și tandrețe. Dar echilibrul dvs. financiar riscă de a suferi puțin. Nu vă hazardați să cheltuiți prea mult.

La serviciu, unele vești riscă să vă destabilizeze și să vă tulbure randamentul. Nu luați nicio inițiativă pe moment. Vă placeți să cultivați misterul și simțiți o anume plăcere.

Taur

Climatul astral vă va ajuta să vă apropiați mai mult de persoana iubită, pe care ați cam neglijat-o în ultima perioadă. Reduceți drastic cheltuielile. Dați dovadă de mai mult dinamism.

La serviciu, cineva vă cam pune bețe în roate. Nu stați prea izolat, ca să nu riscați de a fi neînțeles. Și mai ales, nu cedați presiunilor exterioare. În familie veți găsi liniștea și înțelegerea de care aveți at’t de mult nevoie.

Gemeni 

În aceste zile puteți avea o reușită sentimentală, dacă veți insista puțin. Romantismul dvs. va renaște. Sunteți cam fragil și expus bolilor. Atenție însă la bolile contagioase.

Eforturile dvs. la slujbă vor fi răsplătite din plin. Șefii vă apreciază și susțin. Se g’ndesc chiar la o avansare. Atenție să nu provocați însă un conflict în familie. Fiți mai precaut!

Rac

De data asta, vă treziți! Viața dvs. amoroasă capătă noi dimensiuni și vă veți confrunta cu o neașteptată pasiune. Trebuie să vă acordați mai multă încredere în reușite.

La serviciu, se prefigurează timpuri ciudate. Traversați o perioadă tulbure. Rutina zilnică vă macină și stresează. Aveți neapărat nevoie de o schimbare, sub multe aspecte. Adaptați-vă din mers!

Leu 

Dragostea plutește în aer. Tandrețe și romantism, toate vă cuprind brusc și vă dedicați enorm unei persoane la care țineți mult. Lăsați-vă sedus și nu ezitați să profitați de șarmul dvs. incontestabil.

Aveți satisfacții financiare, dar nu risipiți norocul pe lucruri inutile. Sunteți creativ și eficient la serviciu și rezultatele apar. Șeful vă face o ofertă de nerefuzat.

Fecioară 

Aveți prea mult simțul responsabilității. Doriți să consolidați mai mult o relație amoroasă și acordați mult timp în acest scop prețios. Evident, cheltuiți și mulți bani.

Fluxurile astrale vă vor inspira creația. Vă decideți de a face o schimbare esențială, pe care o doreați de mult. În plus, partenerul pare să vă susțină, precum și anturajul. Șansele vă surâd.

Balanţă 

Climatul astral vă incită la o agitație sentimentală. Parcă nu mai aveți răbdare. Încercați să vă controlați și să vă echilibrați pornirile amoroase. Dacă lăsați pasiunea să vă conducă, riscați să vă pierdeți controlul recunoscut.

La serviciu, în jurul dvs. s-a format un complot. Fiți precaut și nu vă încredeți în nimeni. Nu ezitați însă de a vă ajuta partenerul.

Scorpion 

Sunteți profund tulburat datorită comportamentului ciudat manifestat de partener de la o vreme. Nu vă mai înțelegeți și echilibrul din cuplu s-a rupt. Ceva îl macină, însă evită să vă spună.

Nici la locul de muncă lucrurile nu stau chiar pe roz. Sunt multe promisiuni și iluzii deșarte, ceea ce nu vă convine. Năzuiți la o schimbare esențială. Renunțați puțin la orgoliu.

2019 horoscop bleu
2019 horoscop bleu

Săgetător 

Seduceți cu ușurință și asta vă aduce multe avantaje și aventuri. Profitați! Nu riscați prea mult. Dar nu vă lansați în investigații importante, în special acum. Nu este cazul.

La serviciu, va fi posibilă o asociere profesională. Sunteți uneori prea critic și asta deranjează. Temperați-vă puțin pornirile și anturajul vă va îndrăgi mai mult. Și nu faceți excese.

Capricorn 

Climat amoros contrastant. Vă simțiți mai sentimental decât de obicei și atras de sexul opus. Exaltarea dvs. riscă însă să vă destabilizeze înainte de a lua decizii importante.

Unii colegi tind să vă provoace rău cu orice preț. Fiți mai precaut cu aprecierile și așteptările. Acum, prioritate au chestiunile familiale! Partenerul insistă pentru o discuție serioasă, pretinde atenție. Nu vă certați inutil.

Vărsător 

Credeți că toate șansele amoroase vi se cuvin. Aveți multe speranțe și totuși, sunteți singuratic. De ce? Ar fi cazul să comunicați mai mult. Nu aveți probleme financiare speciale.

Veți juca un rol important la serviciu. Șeful vă pregătește o ofertă tentantă, care vă va complica și mai mult situația. Ar fi bine să nu o refuzați.

Peşti 

O întâlnire specială vă va face să vă rupeți de realitate. Rămâneți totuși lucid și visați cu ochii deschiși. Ați putea face o afacere importantă, din care să scoateți profit.

Dar un dușman vă tot pune bețe în roate și vrea să vă distrugă cu orice preț. Veți fi avansat sau veți primi o sumă de bani importantă. În familie însă, vă paște un conflict.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Mai multe articole ca acesta